Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 38

De beste deals voor Xiaomi Mi Fans van week 38

De deals van deze week zijn net als het weer buiten. Ze spelen in op de herfst die zou moeten komen en tegelijk bieden ze je de mogelijkheid om nog even van het heerlijke buitenweer te genieten. We houden je dan ook niet te lang achter de PC en beginnen direct met de beste deals van deze week.

De beste deals voor de herfst

Je zou het niet zeggen, maar het is herfst. Daar profiteer je met deze herfst modedeals direct van. Zo scoor je nu heel goedkoop een waterdichte Xiaomi Men Classical Business Laptop Backpack. Ideaal om jouw laptop en tablet droog te vervoeren terwijl je jouw mobiel in de tas aan de powerbank legt. Het past allemaal, zoals je in het filmpje ziet. Als je de vakantiekilo’s eraf wilt trainen zijn deze AMAZFIT Outdoor Anti-slip sportschoenen ideaal. Bovendien kun je, nu ook met korting, een speciale chip aanschaffen die je in de zool kunt plaatsen. Deze chip houdt direct jouw prestaties bij. Door de koppeling met de MiFit app houd je automatisch jouw sportresultaten bij.

> Bekijk deals

De outdoor herfstdeals

Het weer is zomers, maar het is toch echt herfst. Met de outdoor herfstdeals kun je prima genieten van het voordeel van de herfst in combinatie met de zomerse outdoor-activiteiten waar dit weer toe uitnodigt. Met de Segway Ninebot One Z10 ben je op straat een absolute trendsetter. Bovendien kan je tot 45 km per uur over iedere ondergrond, dus je bent zo op jouw bestemming. Daarnaast zijn er deals voor diverse tweewielige elektrische steps. Ook zie je hier een bijpassende tassenlijn om jouw buitengear op te bergen.

Bekijk deals

Steek je licht op voor het najaar met de verlichtingsdeals

Als het buiten donker wordt is het gezellig om binnen een warm licht te hebben. Met de lichtdeals van deze week kun je jouw hard ophalen. Op afstand bedienbaar licht? Licht dat zich aanpast aan jouw humeur of activiteiten? Licht dat via jouw telefoon te bedienen is? In deze deals vindt je het allemaal. Bijzonder handig is de draagbare Xiaomi MijiaYeelight nachtlamp met sensor. Deze kun je op een sensor zetten, zodat deze aangaat als je beweegt. Daarna kun je de lamp eenvoudig aan laten en in jouw hand meenemen naar de badkamer of keuken als je partner nog even blijft liggen. Eenmaal weer terug bij het bed zet je de schakelaar weer op de sensor en zodra je in bed ligt gaat het licht weer uit. Gaat er een lampje branden? Bekijk dan snel de deals!

> Bekijk deals

 

De computer gear deals

Als de herfst dadelijk echt toeslaat is het geen weer meer om buiten te zijn. Je kunt dan met deze computer gear deals genieten van alles wat je nodig hebt om met jouw computer aan de slag te gaan. Of je nu wilt ontwerpen, bloggen of gamen, voor ieder wat wils. Wat dacht je van een heerlijk relaxte game-stoel. Hij heeft een metalen frame en is dus goed stevig. De speciale massagekussens en bekleding zorgen voor extra zitcomfort. Met het uitvouwbare voetenbankje maak je van jouw gamestoel binnen no time een relaxfauteuil. Dat komt goed uit als je deze deal op de XGIMI H1 DLP Projector ook gescoort hebt. (Tipje van de sluier, de deal is beter dan de genoemde couponprijs.) Je maakt dan van jouw kamer een echte thuisbioscoop of designstudio om je eigen computerontwerpen te laten zien.

> Bekijk deals

Het feest van de herfst: Halloween

Natuurlijk besteedt Gearbest ook aandacht aan Halloween. Dit instelbare super-enge halloween masker is het bewijs. Ook een horrorachtig kado-idee voor de kinderen. Trick or treat, bekijk de deal of wordt voor eeuwig verbannen van Halloween.

> Bekijk deal

Gearbest Halloween deal

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo