Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 36

Gearbest deals voor Xiaomi Mi fans week 36: treasure hunt!

Een nieuwe week, dus nieuwe Gearbest deals. Deze week staan deze haast alleen in het teken van de Treasure Hunt die Gearbest momenteel organiseert. In het kader van de Treasure Hunt is er ook een aantal bijzondere deals die korter dan een week duren. Deze vermelden we onderaan het artikel, dus laten we snel op jacht gaan!

Treasure hunt: Xiaomi Mi Band 3

We beginnen met een verborgen treasure hunt. Als je wilt jagen moet je een beetje in conditie blijven. Wellicht heeft men daarom de meest complete fitness tracker, de Xiaomi Mi Band 3, als eerste verborgen treasure hunt klaar gezet.

> Bekijk deal

Electronics Hunting Groud

Jagen doe je op een jachtveld. Op dit elektronica jachtveld kun je op jacht naar de mooiste deals. Zo kan je zo maar de bijzonder complete Xiaomi Redmi 6 in vizier krijgen. Schiet jij liever met scherp op een tablet? Probeer dan deze deal met de Xiaomi Mi Max 2 te raken.

> Bekijk deals

Lifestyle treasure hunt

Als je liever op leuke gadgets jaagt dan gaan we gewoon naar het jachtveld voor treasure hunts. Daar kun je een strik zetten voor diverse Xiaomi-Segway modellen, zoals de Ninebot Segway N3M320 Mini Pro 2 of een mooie Xiaomi vacuüm robotstofzuiger. Geniet van de jacht op deze en nog veel meer leuke en nuttige gadgets!

> Bekijk deals

https://youtu.be/poWFw4_QfII

Treasure hunt op meerdere prooien

Als je met hagel schiet raak je meer en dat is bij een treasure hunt natuurlijk altijd goed. Met de 3 voor… deals kun je direct drie van jouw favoriete items als jachtbuit binnenhalen. Als je de deals bekijkt, vergeet dan niet op de ‘view more‘ button links onder te drukken. Je vindt dan onder meer een Xiaomi Home Controller, waarmee je al jouw Xiaomi apparatuur in en om het huis kunt verbinden en bedienen. Ook kan je, als je een Xiaomi elektrische tandenborstel hebt of koopt nu ook Xiaomi tandpasta scoren. Als je jouw Blackshark telefoon wilt uitbreiden met de bijbehorende Gaming Pad kun je op groot wild jagen. Kortom, start de jacht!

> Bekijk deals

Andere treasure hunt deals

Bij de jacht weet je nooit wanneer jouw gewenste prooi voorbij komt, dus sommige trofeeën konden geen week wachten. Zo kun je de eerste 72 uur coupons combineren, $ 50,- extra korting krijgen, speciale premièredeals bekijken en mee doen aan diverse spellen, zoals de wenspunt. Kortom, te veel deals om op te noemen voor de snelle jagers.

> Bekijk deals

Gearbest deals week 36: wensputspel

De Gearbest deals voor Xiaomi Mi Fans van week 36: speel het wensput-spel en win!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo