Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 35

Natuurlijk heeft Gearbest ook deze week weer de mooiste weekdeals voor Mi fans geselecteerd en ze waren er vandaag vroeg bij. We gaan daarom gelijk beginnen met de beste deals.

De beste elektronicadeals met snelle verscheping

Wil jij genieten van de beste elektronicadeals en jouw aankopen zo snel als het licht in huis hebben? Dan zijn deze deals zeker iets voor jou. Xiaomi is natuurlijk goed vertegenwoordigd, deze keer met verlichting. Met de Xiaomi Bedlamp kun je kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleuren. De lamp is bovendien smart en geschikt voor WiFi en Bluetooth. Zo kun je de lamp op afstand aan- en uitzetten met jouw mobiel. Erg makkelijk als je je bed niet uit wilt. Ook kun je hem via de Mi Home app combineren met andere slimme apparatuur zodat het licht past bij het tijdstip van de dag of jouw humeur. Minstens net zo leuk en handig is de slimme Xiaomi bureaulamp die je ook in deze deals vindt.

Bekijk deals

Met deze deal weet je wel hoe laat het is

Een papieren, waterdicht digitaal horloge. Als je er één keer op drukt zie je hoe laat het is. Druk je nog een keer dan zie je de datum. Simpeler kon de fabriek het niet maken en simpeler kunnen wij het niet uitleggen. Door de superlage prijs zijn deze horloges ideaal als je een uniek kado wilt geven. Daarnaast zijn ze in verschillende designs te koop, dus je kunt er rustig meerdere kopen om altijd een passend horloge te hebben. Als je er 3 of meer ineens bestelt worden ze ook nog gratis verzonden. De prijs is nog wel het meest bij de tijd. Check de deal maar.

> Bekijk deal

waterdicht, papieren horloge

Dit waterdichte, papierenhorloge is met de deal van deze week spotgoedkoop en veel verschillende designs te koop.

Veilig skaten met de Ninebot Segway Drift W1

Zoals we je eerder meldden is Segway geruisloos overgenomen door Xiaomi. Met deze veilige, hippe en snelle skates laten zij zien dat zij ook hier weer premium kwaliteit voor een budget prijs kunnen leveren. De binnenkant is van aluminium en je kunt gewoon je schoenen aanhouden. Ook erg makkelijk is de verlichting aan de achterzijde zodat je goed zichtbaar en dus veilig bent. Met deze deal loopt ook de prijs op rolletjes.

> Bekijk deal

Weer eens wat anders met de Exclusive Brand Promotion

Soms probeert Gearbest je te verleiden met een concurrent van Xiaomi. Deze week zetten ze zelfs een hele actie op om jou te verleiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weerstation en wekker ineen. Zo zie je direct als je wakker wordt wat voor weer het nu is en hoe het in de komende 24 uur wordt. Blijf je nog even liggen of kom je eruit? Je kunt ook andere gegevens, zoals temperatuur en vochtigheid meten. Ideaal om kamers in huis te monitoren, bijvoorbeeld de babykamer of de sigaren- of wijnkast. Als je veilig wilt autorijden is een klapband natuurlijk wel het laatste dat je wilt meemaken. Met de Gocomma EK215 kun je altijd exact zien hoeveel spanning er op jouw banden staat. Zo kun je op tijd lucht bijvullen en ideaal rijcomfort en veiligheid ervaren. Prettig voordeel is dat je ook brandstof bespaart door banden op juiste spanning dus met de deal van deze week ben je er zo uit. Natuurlijk is er ook veel meer leuks te vinden. Bekijk de deals maar snel!

> Bekijk deals

 

Deze deal is een echte uitsmijter, een 3D-printer

Je hebt er vast wel van gehoord en wellicht staat hij al lang op jouw verlanglijstje. Met deze deal op de Crealty X 3D-printer kun je jouw verlanglijstje alvast wel pakken want deze 3D-printer heeft de laatste technieken en updates gehad en print al jouw 3D-projecten in twee kleuren tegelijk. In het filmpje kun je zien hoe dat eruit ziet. Wil jij ook direct aan de slag? Bekijk dan de deals.

> Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo