Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 34

Xiaomi Mi Pad 4 zwart en goud

De nieuwe week is alweer even onderweg en Gearbest had wat meer tijd nodig. Daarom kunnen we je vandaag pas de nieuwe weekdeals presenteren. Deze week staat bij Gearbest in het teken van de overgang tussen vakantie en representatief zijn voor werk of school. Ook lijkt het of zij ze zien vliegen, maar wat we daarmee bedoelen lees je vanzelf. Tijd om snel de weekdeals van deze week te bekijken.

Denk je aan jouw gezondheid en verzorging?

Dat komt goed uit want met de gezondheid en persoonlijke verzorgingsspecial van deze week denkt Gearbest met jou mee. Tussen alle deals mag Xiaomi natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een voordelige Xiaomi Mi Home iHealth thermometer? Deze infrarood thermometer meet door de gevoelige Heimann sensor binnen 1 seconde de juiste temperatuur, zonder dat contact met de huid nodig is. Zodra de meting klaar is ontvang je een trilsignaal, zodat je ook de temperatuur van jouw baby kunt meten zonder dat hij of zij wakker wordt. Ook het handige draadloze scheerapparaat dat Xiaomi in deze deal aanbiedt zit vol met handige snufjes, zoals je in het filmpje kunt zien. Wellicht heeft Gearbest zelf de thermometer nodig, want als je deze deals bekijkt vraag je jezelf af of er daar koorts heerst.

> Bekijk deal

Laat jij je inspireren door de Early Fall Fashion Special?

Als je na de vorige deals goed voelt wil je er natuurlijk ook goed uitzien. Dit najaar kan dat prima bij Gearbest en – wellicht verrassender –  ook bij Xiaomi. Zo is de Xiaomi Youpin riem een leuke mode-accessoire die zowel op een pak of lekker casual op een spijkerbroek goed afkleedt. Hij is gemaakt van echt leer en aan een kant in bruin en aan de andere kant in zwart uitgevoerd. Je kunt hem aan beide kanten dragen, dus met deze riem ben je voor iedere gelegenheid voorzien. Je kunt jouw garderobe zelfs compleet maken met Xiaomi shirts en zonnebrillen.

> Bekijk deals

Xiaomi Xiaomi Youpin Male Reversible Business Handcrafted Leather Belt

Deze elegante Xiaomi Youpin riem is op maat te maken en passend bij iedere gelegenheid.

Werk of studeer lekker thuis: de budget laptop special

Als je lekker thuis aan de slag wilt is een goede laptop onoverkomelijk om te werken of nog even dat filmpje van jouw docent terug te kijken. Met de budget laptop special hoef je het voor de prijs zeker niet te laten. Ook als je voor een tablet gaat is deze special wel erg interessant. Zo zie je stuntprijzen voor de Xiaomi Mi Pad 4 Tablet en een mooie selectie laptops voor nog geen 200 euro. Geloof je ons niet? Bekijk dan zelf de deals maar!

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Pad 4 zwart en goud

De Xiaomi Mi Pad 4 is één van de Gearbest deals in de budget laptop special van deze week

Deze week ziet Gearbest ze vliegen!

We hadden het al gezegd, deze week ziet Gearbest ze vliegen tijdens de RC special. De Xiaomi Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter is bijvoorbeeld de ideale drone om met de ingebouwde camera de mooiste luchtfoto’s te maken. De propellors zijn beschermd en de drone is voorzien van allerlei veiligheidsmaatregelen om je optimaal te laten genieten. Over de camera kunnen we met de aanduiding ‘4K’ kort zijn, haarscherp beeld en prachtige flight impressies. Niet van Xiaomi, maar met nog geen 15 euro is de speciale kerstdrone die ook deel uitmaakt van deze special een wel heel bijzondere manier om iemand de beste kerstwensen te sturen. Kan jij je de blik van jouw kinderen al voorstellen als deze drone tijdens de kerstvakantie voor het raam komt te hangen?

> Bekijk deals

Met Xiaomi op reis? De Smartphone Travel Companions!

Ook onderweg wil je natuurlijk optimaal van jouw Xiaomi apparatuur genieten. Deze special met reisaccessoires komt je tegemoet. In een speciaal blok komen alle handige toepassingen van Xiaomi voorbij. Zo zien we een wireless charger voor mobiele telefoons, chargers, powerbanks en een op afstand bestuurbare selfiestick met statief. Je kunt dus haast niet zonder als je optimaal wil genieten van jouw Xiaomi-reis.

Bekijk deals

Waar je dat laat? In jouw Xiaomi koffer!

Om ervoor te zorgen dat je al deze deals veilig mee kunt nemen naar de bestemming van jouw keuze heeft Gearbest een hele mooie deal met de robuuste metalen reiskoffer. Een in hoogte verstelbare greep, universele stille wieltjes en een bottom prijs deal. Wat wil je nog meer? De deal bekijken wellicht?

> Bekijk deal

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo