Dit zijn de 4 beste Xiaomi powerbanks die je kunt kopen

Xiaomi Wireless Powerbank

Stroom heb je altijd en overal nodig. Je kunt je vast nog wel de laatste keer herinneren dat je telefoon er ineens mee ophield. Om dat te voorkomen, is een powerbank best handig. Dit zijn de 4 beste van Xiaomi.

Hoe kies je de beste powerbank?

Bij powerbanks ben je misschien geneigd om te kiezen voor de meest voor de hand liggende eigenschap: de grootte van de accu. En hoewel dat z├ęker van belang is bij het kiezen van een powerbank, zijn er ook enkele andere zaken waar je naar kan kijken. Hieronder daarom een korte opsomming voor andere (mogelijk) belangrijke eigenschappen:

  • Snel opladen of regulier opladen
  • Hoeveelheid USB-poorten
  • Is er USB-C aanwezig?
  • Snelheid van het opladen van de powerbank zelf
  • Kun je er draadloos mee opladen?

1. Xiaomi 10.000 mAh powerbank

Wanneer je op zoek bent naar een fraai uitziende powerbank, die niet zoveel weegt, dan is deze Xiaomi 10.000 mAh powerbank een goede keus. Met een gewicht van 300 gram neem je toch een flinke krachtpatser mee. Een groot voordeel van deze powerbank is dat hij je telefoon snel oplaadt door middel van de 18W oplaadcapaciteit. Die 18W geldt trouwens ook voor het opladen van de powerbank zelf. Die is dus binnen een paar uur weer helemaal vol. De powerbank beschikt over een USB-C en USB-A input en output.


Xiaomi Mi 20.000 mAh Powerbank 2C

Ben jij een groot stroomverbruiker? Dan heb je vast iets meer aan een krachtige oplader zoals deze 20.000 mAh Xiaomi 2C powerbank. Met een gewicht van slechts 338 gram, kun je ook deze powerbank rustig overal mee naartoe nemen. Je kunt door de dual USB-poorten twee toestellen tegelijkertijd opladen en door middel van Fast Charging kun je de powerbank ook weer snel opladen. Binnen drie uur bevat de Powerbank 2C weer 11.000 mAh stroom. De powerbank is zo krachtig dat je er zelfs eenvoudig een laptop mee kunt opladen.

Xiaomi Redmi 20.000 mAh Powerbank

Xiaomi en Redmi zijn al jaren aan elkaar verbonden. De producten komen overeen, maar toch zijn de prijzen voor Redmi-producten vaak nog net iets goedkoper. Dat is bij deze 20.000 mAh powerbank dan ook zeker het geval. Voor zo’n 22 euro koop je een supersterke powerbank waarmee je je telefoon meerdere keren – snel – kunt opladen. Dat laatste komt door de 18W laadcapaciteit, waardoor je ook laptops of notebooks kunt opladen met het apparaatje. De powerbank van Redmi beschikt over zowel USB-A als USB-C oplaadpoorten.

Xiaomi Wireless 10.000 mAh Powerbank

Ben jij in het bezit van een draadloos oplaadbare telefoon? Dan is het natuurlijk een uitkomst als je dat ook gewoon met je powerbank kan doen. Hoewel dat lange tijd niet mogelijk is geweest, kan het met deze Xiaomi Wireless Powerbank wel. Je legt je telefoon erop en de accu wordt met 10W gewoon betrekkelijk snel bijgeladen. De powerbank beschikt uiteraard ook nog over een snellaad-functie door middel van USB. Met 18W laad je dan ook nog een andere telefoon op, wat overigens tegelijk kan met het draadloos laden.


Zoals je ziet heeft Xiaomi een behoorlijk divers aanbod aan powerbanks. Ieder van die apparaten is speciaal ontworpen voor een doel. Snel opladen, meerdere telefoons tegelijk, of misschien wel laptops opladen. Welke powerbank zou het beste bij jouw gebruik passen?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo