Dit is de nieuwe Xiaomi Mi Powerbank Pro

Xiaomi Mi Powerbank Pro en Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi Powerbank Pro en Xiaomi Mi 5

Xiaomi heeft haar nieuwste powerbank gelanceerd. Powerbanks zijn een van de populairste producten van Xiaomi, omdat ze erg goedkoop zijn vergeleken met concurrenten. De nieuwe powerbank onderscheidt zich met zijn snelladen-feature, waardoor telefoons in een mum van tijd opgeladen zijn. De nieuwe Mi Powerbank kost ongeveer €22.

Xiaomi Mi Powerbank Pro

De nieuwe Xiaomi Mi Powerbank ondersteunt snel laden met verschillende configuraties, namelijk 5V/2A, 9V/2A en 12V/1.5A. Hierdoor kun je de powerbank, maar ook je telefoons die je met het apparaat tot 40% sneller opladen. De powerbank heeft een capaciteit van 10,000mAh, en is op te laden via een USB Type-C kabel.

Speciaal gemaakt voor Xiaomi Mi 5

De Xiaomi Mi Powerbank Pro is speciaal gemaakt voor de onlangs gelanceerde Xiaomi Mi 5. Deze telefoon bevat de nieuwste technologie voor snelladen. Door de telefoon en de powerbank te combineren laadt je je telefoon razendsnel op en zit je nooit zonder stroom. Naast de Xiaomi Mi 5, werkt de powerbank ook met toestellen van andere makers, waaronder de LG G5, OnePlus 2 en de nieuwste Nexus smartphones. De nieuwe Xiaomi Mi Powerbank Pro zal binnenkort verkrijgbaar zijn via de internationale webshops.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo