Deze treasurehunt geeft flinke kortingen op interessante tech (+winactie)

Gearbest en Xiaomi treasure hunt

Naast de weekdeals heeft Gearbest in september een heuse treasurehunt op het programma staan. Om je alvast in jagersstemming te krijgen zijn er deze week al mooie aanbiedingen en Xiaomi schatten te vinden. Wij gingen alvast voor je op zoek naar de leukste schatten, maar je kunt ook gelijk zelf op jacht gaan!

Win een gratis Xiaomi Mi Pad 4

Als je de app download (of opent) kun je direct op jacht. In een spannend spel maak je kans op de Xiaomi Mi Pad 4 tablet. Speel je mee? Als je de app dan toch gedownload hebt kun je net zo goed direct de app-only deals bekijken met onder meer de Xiaomi Populele en de diverse verlichting.

> Bekijk hier alle aanbiedingen

Gearbest Treasure hunt op monsterdeals

De schattenjacht begint met de jacht op monsterdeals. Xiaomi heeft er zin in, want met onder andere de Xiaomi Redmi Note 5 en Amazfit Smartwatch 2 zijn zij goed vertegenwoordigd. Ben jij klaar voor monsterjacht?

De Xiaomi Redmi Note 5 in Gearbest Treasurehunt

Jaag jij mee op op de Xiaomi Redmi Note 5 met korting tijdens de Gearbest Treasure Hunt?

Jaag jij liever vooruit?

De Gearbest Treasure Hunt duurt tot 17 september en elke week zijn er andere aanbiedingen. In de voorverkoop kan je nu alvast jagen op een selectie kortingen die later gepresenteerd wordt. Zet jij het vizier scherp op de Xiaomi Mijjia Smart Waterproof Smartwatch of de Xiaomi Mi Notebook Pro met vingerafdrukbescherming? Hier kan je op de grootste kortingen richten.

Schiet jij met hagel? Dan raak je meer!

Natuurlijk kun je ook jagen op mooie combinatiekortingen. Zo zie je bij de ‘3 voor een tientje‘ jacht een Xiaomi elektrische thermometer. Jaag jij liever op drie prooien voor drie tientjes? Dan is de Xiaomi controller zeker de moeite waard. Je bedient dan alle Xiaomi-apparatuur vanaf 1 handig apparaat. Als je echt groot wild wilt raken mik je op drie aanbiedingen voor $ 99,95. Dan raak je de schatten echt!

Jagen blijft verrassend

Natuurlijk verklappen we niet alles, want wat is de lol van jagen als er niets meer te vangen valt. Bovendien wordt het jachtterrein vanaf maandag 3 september 9 uur Nederlandse tijd weer gevuld met heel veel nieuwe kortingen op op te jagen. Laat je dus verrassen en neem een kijkje!

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo