Details Xiaomi Mi Pad 3 en Mi Pad 3 Pro gelekt

Xiaomi Mi Pad 2

Xiaomi Mi Pad 2 voorganger van de Xiaomi Mi Pad 3Na de initiële geruchten over de Xiaomi Mi Pad 3  bleef het maanden stil rondom de nieuwe Xiaomi tablet. Recentelijk doken er weer nieuwe berichten op via een anonieme Chinese bron. De bron claimt dat Xiaomi van plan is om twee versies van de tablet uit te brengen: de Xiaomi Mi Pad 3 en de Xiaomi Mi Pad 3 Pro.

Specificaties Xiaomi Mi Pad 3

De Mi Pad 3 zou net zoals zijn voorgangers komen met een 7.9 inch display. Verder zou het toestel uitgerust zijn met 4GB RAM en draaien op Android 7.0 Nougat. Wat de opslagruimte betreft zullen er twee opties zijn. Er zal een 64GB model zijn, welke omgerekend 175 euro zal kosten. Ook zal er een een 128GB variant zijn met een prijs van 215 euro.

Specificaties Xiaomi Mi Pad 3 Pro

De Pro versie zal komen met een groter display van 9.7 inch. Ook dit toestel zal 4GB RAM krijgen en verder aangestuurd worden door een Intel Atom x7-Z8750 processor. Als besturingssysteem heeft Xiaomi gekozen voor Windows 10. Wat de prijs betreft zal de Mi Pad 3 Pro maar iets duurder zijn dan de kleinere variant met 229 euro.

Onthulling in mei

Volgens de laatste berichten zouden beide tablets ergens in mei uitgebracht moeten worden. De onthulling zal plaatsvinden op dezelfde dag als die van de Xiaomi Mi 6.
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo