Details Xiaomi Mi Notebook Air 2 duiken online op

Xiaomi Mi Notebook Air

Xiaomi Mi Notebook AirXiaomi produceert naast smartphones ook een hele reeks andere producten. We zagen al eerder robot stofzuigers, waterkokers en koptelefoons. Vorig jaar introduceerde het bedrijf voor het eerst ook een notebook: de Xiaomi Mi Notebook Air. Het apparaat werd goed ontvangen en het ziet ernaar uit dat Xiaomi bezig is met een opvolger. Onlangs doken er details op van de zogenaamde Xiaomi Mi Notebook Air 2.

Dezelfde metalen look als de Mi Notebook Air

Als we de berichten moeten geloven zal de productie van de tweede generatie Xiaomi notebook in april worden gestart. De nieuwe notebook zou  dezelfde smalle metalen look moeten krijgen als zijn voorganger. De Mi Notebook 2 wordt zelfs verwacht lichter te zijn. Dit zou komen door voor de behuizing gebruik te maken van een hoger lithium-magnesium allooi.

Nog geen technische specificaties

Op dit moment zijn er nog geen technische specificaties van het apparaat beschikbaar. Verwacht wordt dat het krachtiger en meer efficiënt zal zijn dan zijn voorganger. Waarschijnlijk zal deze informatie binnen de komende paar weken naar voren komen, wanneer lekken en meer geruchten gaan circuleren.

Competitief geprijsd

Volgens het laatste bericht zal Xiaomi de Mi Notebook Air 2 erg scherp prijzen. Dit is inderdaad wat we van het Chinese bedrijf uit het verleden gewend zijn. Vergeleken met andere bedrijven levert Xiaomi producten met dezelfde of betere specificaties voor lagere prijzen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo