De Xiaomi Pocophone F1 met abonnement aanschaffen

Xiaomi Pocophone F1 komt naar Nederland

.

oen Xiaomi naast de Mi en Redmi serie in het voorjaar de naam Pocophone lanceerde wisten we niet goed wat de bedoeling van de telefoongigant was. De merknaam van het eerste toestel, F1, verraadde al iets. Inmiddels weten we dat de Xiaomi Pocophone F1 een razendsnelle en spotgoedkope telefoon is die bovendien door de wensen van de gebruikers wordt geactualiseerd. Door te kiezen voor de Xiaomi Pocophone F1 met abonnement ben je vast en zeker een trendsetter. Je kunt voor een abonnement kiezen uit twee varianten, 128 of 64 GB opslag.

De Xiaomi Pocophone F1 met abonnement

Dit toestel is als eerste voorzien van de razendsnelle Snapdragon 845 processor. Om verlies van snelheid door oververhitting tegen te gaan is deze processor ook nog eens gekoeld. Voor de beste visuele prestaties is de Adreno 630 grafische processor ingebouwd. Met 6 GB ROM, Android Oreo 8.1 en een speciale, snellere MIUI-versie, doet dit toestel qua snelheid de benaming F1 alle eer aan. Ook de overige specificaties van de Xiaomi Pocophone F1 liegen er niet om, dus je kunt met een gerust hard de Xiaomi Pocophone F1 met abonnement aanschaffen. Ook de taalkeuze en opties hoeven geen beletsel te zijn, want het toestel is in het Nederlands verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit twee abonnementsvormen. Voor de voorbeelden hierna gebruiken we de variant met 64 GB opslagcapaciteit, die je overigens door een microsd-kaart in de tweede SIM-poort uit kunt breiden.

 

Xiaomi Pocophone F1 gelanceerd en nu al verkrijgbaar

De Xiaomi Pocophone F1, nu ook met abonnement verkrijgbaar

De Xiaomi Pocophone F1 met 1-jarig abonnement

Als je kiest voor een Xiaomi Pocophone F1 met 1-jarig abonnement moet je er rekening mee houden dat de aanschafprijs van het toestel momenteel boven de EUR 250,- ligt. Dit betekent dat een abonnement inclusief toestel als krediet wordt beoordeeld. Hierdoor zul je extra gegevens over werk en inkomen moeten overleggen en vindt er een toetsing plaats. Je kunt hier jouw voorkeuren vergelijken.

Ook bij het afsluiten van een Xiaomi Pocophone F1 met 2-jarig abonnement sta je door de nieuwprijs voor de keuze. Betaal je wel of niet bij? Uiteraard kun je in de handige vergelijker ook andere opties vergelijken.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8373&awinaffid=342055&clickref=Mi-Pocophone-abonnement&p=https%3A%2F%2Fwww.mobiel.nl%2Fsmartphone%2Fxiaomi%2Fpocophone-f1-64gb” text=”Pocophone F1 met abonnement” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#ff6708″ textalign=”center” border=”off”]

Toch liever de Xiaomi Pocophone F1 los kopen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om de Xiaomi Pocophone F1 te kopen. Wij hebben een overzicht gemaakt met de tarieven en eventuele acties.

[table id=16 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo