De Xiaomi Mi 9 komt er ‘snel’ aan, misschien al deze maand

Xiaomi Mi 9 teaser

De geruchten over de Xiaomi Mi 9 doen al sinds vorig jaar de ronde. Inmiddels worden de specificaties en gelekte afbeeldingen steeds concreter en is Xiaomi zelf aan het teasen met een belangrijke release op 19 februari. Komt de Xiaomi Mi 9 er deze maand aan?

Xiaomi Mi 9?

Inderdaad, normaal gesproken komt het nieuwe vlaggenschip van Xiaomi er rond mei. Volgens geruchten is dat dit jaar veel eerder. Zo wisten we vorig jaar al dat men de Mi 9 aan het voorbereiden was en lag er eerder dit jaar zelfs een hele specificatielijst klaar. Inmiddels blijken ook de eerste afbeeldingen online te zijn en schermt Xiaomi met een belangrijke launch op 19 februari. De Xiaomi Mi 9 lijkt er dus echt aan te komen.

Xiaomi Mi 9 live werkend te zien.

Volgens de geruchten op WEIBO is dit het eerste live-beeld van de Xiaomi Mi 9.

Sommigen sluiten niet uit dat Xiaomi zelfs haar opvouwbare telefoon op deze datum lanceert, maar dat lijkt ons, afgaande op de berichten, nog wat te snel. Dit zeker ook omdat, na het duidelijke promofilmpje, het raar zou zijn om nu een mysterieuze promotiecampagne te starten.

Verwachtingen Xiaomi Mi 9

Zoals altijd is ook de komst van dit vlaggenschip met mysterie omgeven. Wat we in ieder geval zien op de officiĆ«le teasers is dat het design van de achterkant sterk verandert. Zo zien we geen horizontale maar een verticale cameraplaatsing. Ook is er voor het eerst sprake van 3 in plaats van 2 camera’s. Ook de vingerafdruksensor, die normaal in een ring onder de camera’s is geplaatst, is verdwenen. Deze lijkt nu te zijn vervangen door een in-screen vingerafdruksensor aan de onderzijde van het toestel.

De technische specificaties van het toestel zijn veelbelovend. Op onze productpagina van de Xiaomi Mi 9 zie je alle specificaties.

Xiaomi Mi 9 kopen?

Als de geruchten waar zijn wordt de Xiaomi Mi 9 op 19 februari gelanceerd. Dan weten we ook wanneer de Xiaomi Mi 9 verkrijgbaar is, of deze met abonnement wordt aangeboden en wat de kosten zullen zijn.

Als je hieronder jouw naam en e-mailadres opgeeft zenden we je direct alle informatie zodra dit nieuwe vlaggenschip van Xiaomi bekend is. Je weet dan zeker dat jij als eerste kunt genieten van het nieuwe toestel.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo