De eerste Xiaomi Fandag in Nederland; 16 november 2019

Net als veel andere Nederlanders zijn wij al jaren fan van het steeds populairder wordende merk Xiaomi. Dat het merk steeds meer aanwezigheid creƫert in Nederland is duidelijk te zien. Op 16 november vindt namelijk de eerste Nederlandse Xiaomi Fandag plaats. Wij vertellen er alles over.

Xiaomi Fandag

Aanstaande 16 november is het dus zover. De allereerste Xiaomi Fandag vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Officieel georganiseerd door de Facebookgroep DutchXiaomiFans en onder andere gesponsord door Mi Stores, hopen de initiatiefnemers er een leuke eerste editie van te maken.


Programma en activiteiten

De organisatie pakt tijdens het evenement groots uit, zodat iedereen tevreden naar huis gaat. Omdat dat te kunnen doen worden onder andere de nieuwste Mi Note 10 en de Redmi Note 8T tentoongesteld, zodat je die zelf kunt testen. Ook andere populaire apparaten zoals robotstofzuigers, rugzakken, verlichting en andere Xiaomi producten kunnen bekeken en getest worden.

Ben jij goed op de hoogte van alle producten die Xiaomi heeft uitgebracht? Dan maak je tijdens het event ook kans om naar huis te gaan met een nieuwe Xiaomi smartphone. Door verschillende vragen te beantwoorden over de producten van Xiaomi win jij wellicht de hoofdprijs.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Daarbij kun je denken aan sponsoren zoals de fysieke Xiaomi Mi Stores, Gaming en Tech Webshop Azerty en Tweaker Kiswum. Bij de Tweaker Kiswum kun je een workshop doen waarmee je betere reviews leert schrijven. Aan het einde van de Xiaomi Fandag krijg je een goodie-bag mee naar huis.

Nieuwe producten kopen

Ben je op zoek naar de allernieuwste Xiaomi producten en zou je die graag voor een goede korting willen kopen? Tijdens de Xiaomi Fandag kun je diverse producten kopen voor prijzen waar je ze voorlopig niet voor in de winkel ziet liggen. Een prima gelegenheid dus om je voorraad Xiaomi producten aan te vullen.


De Xiaomi Fandag vindt plaats op 16 november 2019 in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Het evenement start om 12:30 en is afgelopen om 17:00. Kosten voor een kaartje? Twaalf euro. Daar krijg je drie drankjes en ook nog een hapje voor.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo