De beste Gearbest aanbiedingen voor Xiaomi producten van deze week

Xiaomi korting aanbieding

Gearbest is een van de webshops die we aanraden op deze website. Naast hun goede service en assortiment hebben ze ook veel kortingscodes. Deze week ontvingen we een hele lijst kortingscodes, waaruit we de beste geselecteerd hebben.

Xiaomi Mi Band 2

De eerste aanbieding is voor de Xiaomi Mi Band 2. Met kortingscode ‘NLBF112444’ bestel je deze stappenteller voor slechts €11,24. Naast gezette stappen houdt de band ook slaap, actieve minuten en verbrande calorieën bij. Op het scherm kunnen deze statistieken, maar ook notificaties van je telefoon afgebeeld worden.
Product bekijken

Xiaomi SOOCARE X3Electric Toothbrush

Je maakt je tanden een stuk beter schoon met een elektrische tandenborstel, maar die kunnen erg duur zijn. De XiaomiSOOCARE X3Electric Toothbrush is een stuk goedkoper. De tandenborstel is tijdelijk voor €32,47.
Product bekijken

Xiaomi Mi A1

Een van de populairste smartphones dit jaar is de Xiaomi Mi A1. Dat komt door de Android-versie die op de telefoon geïnstalleerd is: Android One. Veel puurder dan deze software wordt Android niet. Met couponcode ‘BFridayGB04’ betaal je slechts €171,11.
Product bekijken

Xiaomi Mi 6 128GB zwart

Wil je het nieuwste van het nieuwste, kies dan voor de Xiaomi Mi 6. Deze telefoon is momenteel het paradepaartje van Xiaomi met een dubbele camera en Snapdragon 835 processor. Gebruik kortingscode ‘ZXBMI6’ en hij is van jou voor €352,14.
Product bekijken

Xiaomi EUNI ES808 8 inch Tire 5.2Ah Folding Electric Scooter

Geen zin meer om te fietsen? Dan is de XIaomi EUNI Electric Scooter een uitkomst. Met deze elektrische step haal je snelheden van 20 kilometer per uur. Op een volle accu kun je zo’n 25 kilometer rijden. Met kortingscode ‘euni808bf’ betaal je slechts €245,25.
Product bekijken

Meer aanbiedingen en verzending

Op zoek naar nog meer aanbiedingen? Op deze pagina heeft Gearbest nog meer aanbiedingen verzamelt. Wil je meer informatie over hoe de verzending naar Nederland werkt en hoe het zit met stekkers, klik dan op deze link.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo