De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 33

De Gearbest deals van week 33

Deze week is Xiaomi er vroeg bij met de beste deals voor Xiaomi Mi fans. Ben jij ook zo benieuwd welke wakkere deals ze hebben? We houden je niet langer in spanning…

Een nieuwe belervaring met de UMIDIGI Z2 PRO

Ook als je een smartphone van een ander merk neemt blijft er als Mi fan genoeg over om te kiezen. Deze week biedt Gearbest de Umidigi Z2 Pro. De verkoop wordt wereldwijd gelanceerd en met deze introductieaanbieding maken ze de keuze erg lastig. Umidigi heeft namelijk voor deze telefoon vol ingezet op kunstmatige intelligentie en zelflerend vermogen. Een 19:9 ratio, 90% scherm/beeld verhouding en 1080 * 2246 pixel beeldresolutie maken de telefoon een plaatje voor het oog. Het design helpt daar zeker bij. De Helio P60 processor bereidt je voor op de kunstmatige intelligentie en 6 GB RAM werkgeheugen zorgt dat je er vol in op kunt gaan. Ben jij benieuwd naar de deal? Wacht dan niet langer!

> Bekijk deal

Ben jij slim genoeg voor kunstmatige intelligentie?

Deze week lijkt Gearbest in de ban van kunstmatige intelligentie, want deze aanbiedingen staan volledig in het teken van kunstmatige intelligentie. Dat AI, zoals men het ook wel noemt, jouw leven erg makkelijk kan maken zie je wel als je de aanbiedingen bekijkt. Kan jij je voorstellen hoe fijn jouw smartphone werkt met AI? Zou jij wel van het stofzuigen afwillen? Met de AI robot vacuum cleaner wordt het huis heerlijk schoon. In plaats van gestrekt voor de moeilijkste hoekjes kun je lekker op jouw nieuwe Xiaomi Redmi Note 5 aan de slag met de AI-opties. Inderdaad, ze zijn beide onderdeel van de AI-deals, dus ook zonder kunstmatige hulp is het slim om de deals te bekijken!

> Bekijk deals

Reken jij voorgoed af met de stofzuiger?

Natuurlijk is een keuze uit één geen keuze en wellicht vindt je een AI-oplossing wat ver gaan. Toch zijn er maar mensen die geen hekel hebben aan stofzuigen. Voor deze mensen zijn de stofzuigerdeals van deze week een uitkomst. Voor ieder budget bespaar je jezelf niet alleen veel stof maar ook veel geld…

> Bekijk deals

De Teclast F5 Laptop deal

Nu zijn er wel vaker laptopdeals bij Gearbest, dus we waren eerst wat verbaasd toen we deze alleen als deal kregen aangeboden. Toen we zagen dat deze laptop 360 graden gebogen kan worden begrepen we het beter. Zo maak je van jouw laptop in een handomdraai een handige grote tablet en kun je zowel horizontaal als verticaal aan de slag zonder de ruimte voor de klep in de gaten te houden. Een compact beeldscherma avn 11,6 inch, 8ste generatie Intel Processor, 8 GB RAM en 128 GB ROM opslag en 3850 mAh batterij zijn de overige specificaties ook meer dan in orde. Bekijk snel de deal en extra gifts als je snel kunt beslissen!

> Bekijk deal

Zomerse technologie bij Gearbest

We sluiten de deals van deze week af met de Summer’s Smartest Spends die Gearbest kan aanbieden. Een zee aan handige technische snufjes om (nog even) van het buitenweer te genieten en daarna binnen verder te gebruiken. De Mi Band 3 is bijvoorbeeld een smartwatch voor het hele jaar, ’s zomers goed om jouw buitenactiviteiten te meten en ’s winters, dankzij de smart app, jouw personal coach tijdens het trainen. Als je dan toch op de sportschool bent wil je jouw huis natuurlijk veilig achterlaten. Met deze Xiaomi Mijia 1080 P bewakingscamera kun je direct zien wat er thuis gebeurt. Door koppeling met de App kun je de camera en speaker op afstand bedienen en/of de beelden terugkijken. Hoe scherp deze beelden zijn zie je in onderstaand filmpje. Bekijk de deals, koop de beveiligingscamera en ga veilig op weg!

> Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo