De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 30

Xiaomi Gearbest deals week 30

In wat wellicht de warmste week van het jaar belooft te worden houdt Gearbest het hoofd koel. Misschien dat jij ook even fris moet blijven om direct te kunnen profiteren van de mooiste deals van deze week. Check het snel!

Xiaomi Mi 8 met korting, gratis kado en …

Vorige week berichtten we je dat de leveringsproblemen met de Xiaomi Mi 8 voorbij waren en dat de verkoop nu echt van start kon. Klaarblijkelijk lezen ze bij Gearbest mee want deze supercomplete telefoon is de eerste deal van deze week. Alsof de enorme korting nog niet genoeg is doen ze er voor snelle beslissers gratis de beste fitnessband van dit moment, De Xiaomi Mi Band 3, bij. Tot slot is er nog een loterij….

> Bekijk deals

Xiaomi Mi 8 in in diverse uitvoeringen

Dit allernieuwste vlaggenschip van Xiaomi is een deal van de week

Eletrolar elektronica deals

Deze week wordt in Brazilië de Eletrolar gehouden. Op deze beurs presenteert men de laatste innovaties op het gebied van huishoud elektronica. Door dit weer zijn wij, samen met Gearbest ook een beetje in Braziliaanse sferen. Daarom selecteerde Gearbest deze speciale Eletrolar deals. Wat dacht je van deze Xiaomi vacuum stofzuiger deal? Anders is deze ventilator met ingebouwde airco en lamp met dit weer niet te weerstaan. Het leuke is dat je deze set met een USB-stick aan jouw computer kunt bevestigen. Zo hou je het hoofd en jouw PC koel met deze dagen.

> Bekijk deals

Gearbest Tablet deals

Na de vakantie wacht het werk of de school weer en na twee weken strand en zee is jouw huidige tablet dicht gesmeerd met zonnebrandcrème, zand en drank. Tijd voor iets nieuws, tijd voor de Gearbest Tablet deals. Wat dacht je van kortingen op het hele programma Xiaomi Mi Notebook Pro? Of je nu een kleiner of groter beeldscherm wilt, bij Gearbest maken ze de beste deals!

> Bekijk deals

Supersize your viewing: Home theater deals

TV kijken is leuk, je eigen thuisbioscoop nog veel leuker. Wat dacht je van een 150″ beeldscherm? Maar 50 cm ruimte die nodig is om haarscherp te genieten, geen geklungel door de autofocus en liefst 7.000 lumen lamp? Dan is de Xiaomi Wemax One deal zeker iets voor jou. Klinkt lekker hé? Het klinkt vast nog veel lekkerder als je er zo’n mooie soundbar bij bestelt. Genieten van het heerlijkste huis en door zijn vormgeving is het een aanwinst in de kamer. Dat moet je horen en zien!

> Bekijk deals

Xiaomi Amazfit deals; blijf in vorm en bij de tijd

Tegenwoordig is een horloge allang niet meer alleen voor de tijd. Met de smartwatches van het Xiaomi-merk Amazfit zie je niet alleen hoe laat het is in tijd maar kan je ook inschatten of het 2 voor 12 is voor jouw gezondheid. Hoeveel stappen zet je eigenlijk en hoeveel calorieën mag je vandaag nog eten? Jouw Amazfit smartwatch vertelt het direct. Ook een handige koppeling met bluetooth (om te zien of je mails of telefoon gemist hebt) of de MI-FIT app zorgt dat je niets van deze smartwatch hoeft te missen. Kijk jij even hoe laat je volgende week terug komt voor de nieuwe deals?

> Bekijk deals

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo