De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 27

Xiaomi Mi Fan deals week 27

Zo zoetjes aan maken we ons op voor de finale van het WK voetbal en (voor velen) de welverdiende vakantie. Gearbest speelt daar deze week met haar deals perfect op in. Laten we snel kijken welke deals ze bieden op het gebied van lifestyle, plezier met de kinderen, het WK en uiteraard de echte Xiaomi Mi fans.

Op reis met Xiaomi

De Essential Life Gadgets deals hebben voor de verandering weinig met techniek te maken. Nu produceert Xiaomi van alles, dus ook zonder techniek kan je als echte Xiaomi Mi fan jouw hart ophalen. Wat dacht je van deze compacte (51,1 * 38,3 * 20,3) en lichte (4kg) aluminium wielkoffer. Uiteraard voorzien van allerlei snufjes, zoals een verstelbaar handvat en fluisterstille wieltjes ga je goed voorbereid op reis met Xiaomi. Om nog meer vakantiegeld over te houden bieden ze ook een mooie deal op de variant met hard-PVC deksel. Om de deal af te ronden mag je nu voor een wel heel laag bedrag een extra item toevoegen, zoals een echt leren portemonnee.

> Bekijk deals

Lekker (terug)kijken met de WK-finaledeals

Ondanks dat ‘we’ er niet bij waren leeft het WK toch en veel mensen tellen af naar de WK-finale. Ook Gearbest verzorgt de sterkste opstelling met deze WK-finaledeals. Wat dacht je van lekker voetbal kijken met de Xiaomi Mi TV 4A of live de mooiste social media filmpjes delen terwijl jouw favoriete club scoort? Dat kan, want voor de Xiaomi Redmi Note 5 maakt Gearbest ook een prachtige deal. Kijk snel en scoor!

> Bekijk deals

Ook voor de kinderen is het goed dealen

Natuurlijk wil je in de vakantie lekker veel tijd met jouw kinderen doorbrengen. Zo is de Populele de ideale gelegenheid om een bijzonder Xiaomi-apparaat aan jouw collectie toe te voegen. Door de koppeling met de app leer je met deze smart Ukelele snel dit instrument te bespelen. Ook voegt de app de laatste hits toe, dus je bent altijd lekker actueel. Leuk voor kinderen en ouders die zich nog een beetje kind voelen. Ga je liever buiten het watergevecht met elkaar aan? De brandweer waterpistoolrugzak is een trouwe bondgenoot. Neem elkaar maar lekker onder vuur!

> Bekijk deals

Steek jouw licht op met deze Xiaomi deals

We zitten nog volop in de zomersferen, maar sneller dan we denken is het tijd om het weer gezellig(er) te maken binnenshuis. Met de diverse slimme sfeerverlichting van Xiaomi heb je altijd de juiste verlichting wanneer je binnenstapt. Door nu alvast te profiteren van deze mooie verlichtingsdeals blijft de sfeer ook financieel behaaglijk.

> Bekijk deals

Deal: volgende wedstrijd kijken we in jouw thuisbioscoop!

Met deze Xiaomi Wemax Laser projector maak je van jouw huis een echte thuisbioscoop, over sfeervol gesproken! Je kunt het beeld vergroten tot wel 150″ en door de 0,233:1 throw ratio hoef je de projector maar op 50 cm afstand te zetten om dit beeld haarscherp te zien. Stellen is ook voorbij, want deze aanwinst beschikt over autofocus. 7.000 lumen en diverse technische snufjes zorgen ervoor dat je ook bij daglicht scherp zicht hebt en kunt genieten van sprekende kleuren en messcherpe contrasten. Ook de belachelijk lange levensduur van 25.000 uur zorgt ervoor dat je de aanschaf echt terug verdient. Zeker met deze zomerdeal. Je krijgt er nu zelfs gratis een Mi Band 3 bij kado als je heel snel beslist. Kijk zelf maar:

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Fan deals week 27

De deal van deze week: Xiaomi Wemax Laser Projector voor jouw thuisbioscoop

Eerst de zomer met de ijskoude zomerdeals!

Natuurlijk wil je eerst nog genieten van het buitenleven voor je aan sfeerverlichting en een filmpje bij de haard denkt. Daarom sluiten we af met de ijskoude zomerdeals. Zo kom je extra hip voor de dag met jouw Xiaomi UV-werende zonnebril. Mocht je een dagje op het strand willen werken dan kun je jouw outfit afmaken met de originele Xiaomi laptoptas. Geniet snel van deze bijzondere deals!

> Bekijk deals

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo