De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 26

Xiaomi Youpin tent

De nieuwe week is alweer onderweg, de vakantie staat voor veel mensen voor de deur en we zijn over de helft van het jaar. Alle reden voor Gearbest om weer flink uit te pakken. Zo sluiten ze de Mid Year Sale af met de mooiste deals, hebben ze een special met allerlei handige deals voor auto en motor en bieden ze nog veel meer deals, zodat je genoeg vakantiegeld overhoudt. Laten we snel de deals bekijken!

Auto- en motordeals voor de vakantie

Voor iedereen die er deze zomer op uit trekt met de auto of de motor heeft Gearbest speciale summer travel deals. Als echte Mi-fans kun je met de Xiaomi 70mai Dash cam de mooiste opnames maken. De camera is 130 graden te draaien, neemt op in 1080P Full-HD kwaliteit en is in de auto op te laden. Bovendien is de camera erg veilig doordat hij met voicecontrol te bedienen is. Deze dash cam is ook nog een ‘smart’ dus je kijkt de leukste en mooiste filmpjes makkelijk terug op jouw smartphone. Als je dan toch op avontuur wilt kun je ook direct deze ruime (258*157*110 cm) Xiaomi Youpin tent meenemen. De tent is waterdicht zodat muggen geen kans hebben en zet zichzelf automatisch op. Ben jij ook zo benieuwd naar deze deals?

> Bekijk deals

Xiaomi Youpin tent

Xiaomi Youpin tent als Gearbest deal

De allerbeste deals voor de allernieuwste releases

Inmiddels heeft Gearbest de voorraad nieuwste releases binnen. Veel goede merken, uiteraard veel leuks voor de Mi fans en de beste deals. Zo stunten zij met de Xiaomi Redmi 5 Plus en de Mi Band 3, ideaal voor een sportieve zomer. Scoor snel met deze sportieve deals!

> Bekijk deals

Mooie zomerdeals voor de thuisblijvers

Natuurlijk hoef je niet per sé de deur uit om van de zomer of de beste Gearbest deals te genieten. Voor de thuisblijvers heeft Gearbest deze week de officiële Xiaomi Global TV box en mooiste minicomputers geselecteerd. Ook thuis hoef je je dus geen seconde te vervelen als je deze deals bekijkt

> Bekijk deals

Ben jij te verleiden om een ander merk te kiezen?

Deze week wil Gearbest weer eens een poging wagen om jou als echte Mi fan te verleiden om voor een ander merk te kiezen. In de bestseller deal promoten zij deze week de Alldocube M5 4G tablet. Het is natuurlijk geen Xiaomi, maar met een 10,1 inch beeldscherm, 4GB RAM werkgeheugen, 64 GB opslagcapaciteit en MT6797 Deca-core 4G 64-bit power processor wel het bekijken waard. Zeker nu Gearbest je een wel heel mooie deal doet!

> Bekijk deals

Afscheid nemen met en van de Mid Year Sale

Met deze interessante deal nemen we voor deze week alweer bijna afscheid. Dit doen we niet voor we de Mid Year Sale uitzwaaien. Deze week heeft Gearbest namelijk de laatste week van deze Mid Year Sale. Alle mooie acties van de afgelopen weken komen nog één keer voorbij. Extra mooie deal is dat je je nu kunt laten verrassen met extra goedkope Lucky bags. Je koopt zo’n zak en kent 1 item. Wat Gearbest er zelf bij doet? Lucky you! Het lijkt ons de hoogste tijd om nog een kijkje te nemen.

> Bekijk deals

Gearbest lucky bag deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo