De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 25

De weken vliegen, maar Gearbest blijft ons verrassen met de leukste weekdeals. Uiteraard ook deze week weer veel Xiaomi en verrassende aanbiedingen. Als Mifans mogen we ons deze week wel heel speciaal voelen, want Gearbest waardeert ons zo dat ze speciaal voor ons een aantal Nederlandse aanbiedingen hebben geselecteerd. Laten we snel gaan kijken wat zij ons te bieden hebben.

Gearbest Nederland deals

Jawel, de reputatie dat wij als Nederlanders op de centen letten is ook doorgedrongen in China. Daarom verleidt Xiaomi ons deze week met de Nederlandse deals. Met nog geen 30 euro voor fitness sensatie Mi Band 3 en schoonste robotstofzuiger van Xiaomi, die zelfs een van de meest verkochte artikelen is, schieten de gedachten aan ‘geen cent te veel’ direct door jouw hoofd. Natuurlijk is er nog veel meer te ontdekken en zijn er ook speciale aanbiedingen voor klanten die hun eerste bestelling gaan doen.

> Bekijk deals

Gearbest Adventure Deals

Het is weer bijna vakantie en tijd om lekker op avontuur te gaan. Met de Gearbest Adventure Deals hoef je je geen zorgen te maken over het risico dat je te veel betaalt. Met deze prachtige 360 graden camera bijvoorbeeld maak je voor een bijzonder vriendelijk prijsje zeer professionele panorama-foto’s en filmpjes. Ook zie je allerlei andere aanbiedingen voor avonturen binnen en buitenshuis. In het filmpje vertelt een echte gebruiker zijn ervaring.

> Bekijk deals

Gearbest Midyear Telecom Deals

Ook deze week gaat Xiaomi vrolijk door met de Mid Year sale. Deze week heeft men zelfs diverse branches in de uitverkoop. Op de afdeling telecom vinden we deze week een flink Xiaomi aanbod. Zo zie je een knallende introudcutie-deal voor de pas gelanceerde Xiaomi Mi 8 terwijl je ook op de goedkopere modellen, zoals de Xiaomi Redmi 5 Plus flinke deals kunt verwachten. Kijk dus snel rond en kies nu wel heel voordelig.>

> Bekijk deals

Xiaomi Mi 8 specs

Gearbest Midyear lifstyle Deals

Ook als er even geen techniek nodig is kun je bij Gearbest jouw hart ophalen. Zeker nu zij als onderdeel van de Midyear deals ook allerlei lifestyle-artikelen aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een originele, veilige en verantwoorde Xiaomi houten spoorbaan. Geen elektronica in verwerkt, maar gegarandeerd lol voor kleine en grote kinderen. Zo zijn er nog veel meer bijzondere lifestyle deals te maken.

Bekijk deals

Xiaomi houten treinbaan

De houten treinbaan van Xiaomi. Urenlang speelplezier voor kleine en grote kinderen

Gearbest Midyear activity deals

Met de Midyear activity deals sluiten we een week vol deals sportief af. Wat dacht je van de Amazfit Bip voor een echt sportieve deal? Geen zorg, niet schrikken, Amazfit is een dochter van Xiaomi. Als allerlaatste voorbeeld geven we je iets om het hoofd koel te houden. Deze Xiaomi OLED display smart air purifier 2S komt met de hete dagen in het verschiet goed van pas om de kamers koel en vieze luchtjes op afstand te houden.

> Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo