De beste deals voor Xiaomi Mi-fans van week 23

Xiaomi VR 3D Bril

Ook deze week verrassen jou als echte Xiaomi Mi-fan weer met de beste deals van Gearbest. Tijd voor leuke en nuttige Xiaomi aanbiedingen en de wekelijkse poging van Gearbest om je te verleiden om voor de concurrent te kiezen. Lukt het deze week? Bekijk snel onze deals!

Xiaomi Bestsellers

Dat Mi-fans slimme mensen zijn wisten wij hier natuurlijk al lang, maar met deze slimste deals voel je je een echte Einstein. Zo biedt Gearbest de razend populaire Xiaomi Mi Band 3 Fitness tracker nu aan voor een wel heel zacht prijsje. De Xiaomi 70mai Smart car DVR is een ander voorbeeld van een wel heel slimme deal. Deze DVR neemt alles op wat er in de auto tijdens de rust gebeurt. Met 130 graden draaihoek, HD opnamekwaliteit, spraakgestuurde commandoverwerking en directe koppeling met social media en cloud om jouw opnamen veilig te houden en op te slaan. Ben jij benieuwd naar alle slimme deals? Be smart en hurry!

> Bekijk deals

Xiaomi Vaderdag

Wil jij deze vaderdag eens goed uitpakken met Xiaomi? Dan zijn deze vaderdagdeals wel heel goed. Zo denkt Gearbest aan IT-vaders met een supersnelle Notebook, voor bellende vaders is de Xiaomi Mi Mix 2s met extra GB RAM geheugen een optie en voor muzikale vaders is de smart Ukelele een prima vaderdagcadeau. Aangezien er niet één vader hetzelfde is heeft Gearbest voor (bijna) iedere vader wel een originele cadeausuggestie.

> Bekijk deals

Xiaomi World Cup deals

Helaas zullen we dit jaar niet op het veld scoren. Toch bieden de World Cup deals van Gearbest je deze week de mogelijkheid om je een echte winnaar te voelen. Zo bieden zij de Xiaomi Mi Mix 2s nu voor een wel heel sportieve prijs. Als troef zetten we de Xiaomi Mi TV-box in als 12de man. TV kijken in optimale kwaliteit door Google Case, spraakgestuurde afstandsbediening en geschikt voor de nieuwste 4K beeldtechnologie. Scoor jij de winnende deal?

> Bekijk deals

Cebit 2018 deals

Ter ere van de grootste vakbeurs voor innovativiteit die deze week gehouden wordt stunt Gearbest met allerlei innovatieve deals. Wat dacht je van een heuse Xiaomi VR 3D-bril met afstandsbediening? De bril is voorzien van bewegingssensor en te verbinden met jouw telefoon. Waar je ook bent is het dus VR-genieten!

> Bekijk deal

Xiaomi VR 3D Bril

UMIDIGI Z2 Twilight; bellen voor een budgetprijs

Deze week probeert Gearbest jullie te verleiden om een ander merk telefoon te kiezen. We zijn benieuwd welke Mi-fan dat idee heeft. Voor het aanbod hoef je het niet te laten. Zo noemen we als specificaties: 6,2 inch full screen (90%) beeld, 6 GB RAM en 64 GB ROM, Quad cam en HD+ beeldkwaliteit. Zo’n deal wordt wel heel aantrekkelijk, dus kijk toch maar even…

> Bekijk deal

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo