De beste deals uit China voor Xiaomi-fans van week 22

De weken vliegen voorbij en dat geldt ook voor de aanbiedingen voor Xiaomi-fans van Gearbest. Ook deze week hebben zij weer een aantal spannende deals voor Xiaomi-fans en doen zij weer een dappere poging om een ander merk om jullie te verleiden een ander merk te proberen. Laten we de deals snel bekijken!

Xiaomi Gaming Laptops

Dat Xiaomi zich al lang niet meer alleen bezig houdt met Smartphones is wel bekend. Gearbest onderstreept dit door een prachtige actie voor de gaming laptops van Xiaomi. Experts zien deze laptops als een standaard die marktleiders zoals Acer kan verdringen. Neem als voorbeeld de Xiaomi Mi GTX 1060: 15,6″ beeldscherm, supersnelle Intel Core 17-7700HQ processor en een NVIDIA GTX1060 grafische kaart. Dat zijn cijfers die aandacht vragen. Naast deze laptop heeft Gearbest deze week diverse modellen waarvoor een actie geldt. Bekijk snel de deals en ervaar het nieuwe gamen.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Band 3

Vorige week berichtten we al dat Xiaomi na de razend succesvolle Mi Band 2 een opvolger heeft gelanceerd die nog nauwkeuriger jouw sportprestaties bijhoudt en verrast met diverse mooie opties zoals het analyseren van jouw slaapritme of het betalen zonder pas. De volledige productspecificatie zie je hier. Met deze introductiedeal op de Mi Band 3, maar ook kortingen op de Mi Band 2, houdt Gearbest jouw portemonnee in ieder geval fit.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Band 3 in 3

Xiaomi Portable Bluetooth AR Printer

Deze draagbare printer maakt direct een afdruk van de mooiste foto’s die je met jouw Xiaomi-device hebt gemaakt. Het apparaat is compact en draagbaar. Bovendien zorgt de toepassing van Argumented reality ervoor dat je ook foto’s kunt nemen uit een video. Ook makkelijk is dat de printer op Bluetooth werkt. Zo kun je jouw mooiste foto’s printen zodra je een internetverbinding hebt. Leuk voor een persoonlijke vakantiekaart of een directe hardcopy van een foto-opdracht op locatie. Met deze deal begint jouw vakantie goed!

Bekijk deal

Xiaomi Portable AR Picture Printer

Xiaomi Smart products

Of je nu student bent, bijna klaar bent of goed voorbereid aan je werk(dag) wil beginnen: deze week heeft Gearbest ‘Smart’ als thema. Stuk voor stuk producten, die jouw werk (en alles wat met ‘digitaal’ te maken heeft), een beetje beter of productiever kan maken of geweldig zijn als geschenk voor die geslaagden/afgestudeerdern.

> Bekijk de Smart-deals

Een van de opvallende deals is deze prachtige smart TV van Xiaomi. De specificaties zijn veelbelovend: 43 inch beeldscherm, Full HD beeldscherm met 1920*1080 resolutie, LED-indicatoren, aansluitingen voor Ethernet, HDMI en USB 2.0 en draaibaar in een hoek van 178 graden. Met Dual Band WiFi en Bluetooth-verbinding is deze TV als Smart TV bijzonder geschikt voor het combineren van TV en internet en kan deze TV zelfs dienst doen als desktop monitor. De MI TV app zorgt bovendien voor een constant aanbod van verrassende films, series en andere programma’s. Aangezien de deal niet te filmen is presenteren wij hem hier.

> Bekijk deal

Bluedio T5 Wireless Bluetooth hoofdtelefoon met mic

Als je graag geniet van een mooi geluid dat ook bij hoge tonen en bas niet vervormd dan is deze Bleudio TV draadloze hoofdtelefoon met microfoon wellicht iets voor jou. De oorkussens zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal en vallen helemaal over het oor. Zo weet je zeker dat je het geluid optimaal beleefd. Door de Bluetooth-verbinding ben je van alle lastige snoeren af. Daarbij is er een chip ingebouwd waar je 25 uur audio in kan opslaan. Ideaal voor op vakantie of als passagier bij een lange autorit. Je laadt de batterij in 2 uur op en na 1 oplaadbeurt kan je tot 25 uur genieten van de mooiste audio. De deal klinkt in ieder geval al als muziek in de oren.

> Bekijk deal

Bluedio bluetooth hoofdtelefoon

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo