De beste deals uit China voor Xiaomi-fans van week 21

Foto Xiaomi Mi MIX 2 prototype uitgelekt, bevat geen selfie-camera

De week vliegt en voor je het weet dropt Gearbest weer de mooiste aanbiedingen voor Xiaomi-fans op de digitale deurmat. Ook deze week is het weer gelukt om bijzondere Xiaomi-producten voor een speciale prijs te selecteren. Naast de warmte maken deze aanbiedingen het je nog moeilijker om het hoofd koel te houden. Beoordeel zelf!

Flash deals: 35% korting op de Xiaomi Mi Mix 2

We hebben een beetje haast want de Flash Sale op de Xiaomi Mi Mix 2 is maar tot en met woensdag geldig. Dit betekent een Snapdragon 835 processor, 8 GB RAM werkgeheugen en 128 GB geheugen. Verkrijgbaar in stijlvol wit, taal instelbaar in het Nederlands en door gebruikers met 5 sterren beloond. Hier zie je alle specificaties, wij beloven dat je deze deal niet wilt missen. Vergeet vooral ook de andere modellen en deals niet!

> Bekijk deal

Xiaomi Mi MIX 2

Xiaomi TV soundbar

Als je een nieuwe TV koopt wil je natuurlijk ook een goed geluid om optimaal te genieten. Helaas klinken de meeste TV’s alsof ze in een emmer staan wanneer je het geluid hoort. Met deze Xiaomi Soundbar hoef je daar niet bang meer voor te zijn. Woofers, treble en medium bassen en natuurlijk een aantal gewone speakers zorgen voor een geluid dat klinkt of je er live bij bent! Je kunt diverse kabels aansluiten en bovendien een bluetooth verbinding maken, zodat je het geluid van jouw smartphone ook kunt afspelen. Het mooie ontwerp en de neutrale kleurstelling zorgt dat deze TV soundbar niet misstaat in jouw interieur. Ook de prijs klinkt als muziek in de oren!

> Bekijk deal

Xiaomi MITU Camera Mini RC Drone

Volgens Xiaomi is deze minidrone met ingebouwde 720 pixel HD-camera kinderspeelgoed, maar wij denken dat ook volwassenen niet uitgespeeld raken met deze leuke minidrone. Bovendien kun je deze drone door de ingebouwde camera niet alleen gebruiken voor fun, maar bijvoorbeeld ook om een magazijn of bouwplaats te inspecteren. Zoals we Xiaomi kennen zijn ze ook hier niet zuinig geweest met de technische snufjes, dus iedereen kan vliegen en stabiele shots maken.

> Bekijk deal

Xiaomi Smart Populele Ukelele

Ken je het nummer ‘Somewhere over the rainbow’ nog? Dan weet je zeker nog dat lekkere deuntje dat erbij hoort. Dit deuntje is gespeeld op een Ukelele. Dit snaarinstrument lijkt wat op de gitaar maar is veel handzamer. Xiaomi heeft nu een smart-versie, de Populele ontwikkeld. Door ledlampjes en een app kun je jezelf Ukelele spelen waar en wanneer jij dat wilt. Evenals deze andere originele en leuke speelgoed zaken, is deze Populele perfect cadeau te doen.

‘> Bekijk deal

Zoals elke week wil Gearbest je ook laten kennismaken met een ander merk. Deze week een praktische Dashcam:

Quelima SQ13 Mini Dashcam

Met deze compacte dashcam gaat u veilig op weg. De 3 MP camera zorgt voor haarscherpe, full HD opnamekwaliteit. Mooi om automatisch de leukste plekjes langs de snelweg vast te leggen of bewijs te verzamelen bij calamiteiten. Door de loop-functie, 155 graden draaihoek en nachtvisie toepassing mist u geen moment. Bovendien is de camera (spat)waterdicht, dus kan hij ook mee op de boot. Het enige wat niet te filmen is, is de bijzondere deal die Gearbest biedt.

> Bekijk deal

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo