De beste deals uit China voor Xiaomi-fans van week 19

Xiaomi Redmi S2

Ook deze week heeft Gearbest weer uitgepakt om ons als Xiaomi-fans te verrassen met spannende deals. Daarnaast hebben zij ook een aantal andere interessante aanbiedingen en acties. Wij laten je niet langer in spanning

Xiaomi Redmi 2S Superb selfie

Xiaomi Redmi S2

Vorige week berichtten wij dat de Xiaomi Redmi 2S uitgekomen is. Deze week maakt Gearbest al een mooie deal voor je op dit zeer goede toestel. Nu is het aanbod beperkt en de belangstelling groot dus we adviseren om niet te lang te wachten. Bovendien krijgen de echt snelle beslissers ook nog korting op een bijpassende draadloze lader. Kijk maar snel hoe voordelig een snelle beslisser uit is.

>Bekijk deal

Elephone Ele Band 5

Deze fitness band zorgt ervoor dat je niet alleen kunt zien hoe lang je sport. Door de geavanceerde sensoren meet de band direct jouw hartslag en andere gegevens. Zo weet je direct hoeveel jouw rondje sporten bijdraagt aan jouw fitheid. Het onderstaande filmpje toont je alles. Met de prijs houd je jouw portemonnee wel fit. Voor de eerste tien en eerste duizend bestellers heeft Gearbest namelijk een wel hele sportieve deal!

> Bekijk deal

Xiaomi Mijia Screw Plate

Als je ook wel eens jouw apparatuur moet repareren weet je hoe vervelend het kan zijn om alle (kleine) schoefjes bij elkaar te houden. In de categorie Gearbest gadgets heeft Gearbest deze week een uiterst handige plaat voor schroeven. Het materiaal is buigzaam en magnetisch. Door de schroeven tijdens het klussen op deze plaat te leggen ben je nooit meer een schroef kwijt.

> Bekijk deal

Xiaomi Mijia Screw Plate

Nooit meer jouw schroeven kwijt met de Xiaomi Mijia Screw Plate

MCCGQ01LM Xiaomi Smart Door and Windows Sensor

Als jij de deur en een raam wilt beveiligen dan kun je jezelf met deze smart beveiligingsset voor nog geen tientje veilig voelen. Via de app kun je makkelijk alvast een raam open zetten voor frisse lucht of de deur open doen voor je de boodschappen uit de kofferbak haalt. Als er wordt ingebroken schakelt het systeem automatisch het geluidssignaal en de camera in. Echt waar, dit alles voor nog geen tien euro. Bekijk snel de deal!

> Bekijk deal

Om je nog meer te verwennen heeft Gearbest deze week ook thema-deals. Allerlei gadgets en producten rond een bepaald thema zijn dan extra voordelig. Deze week is het thema “auto” . Wij selecteerden twee leuke aanbiedingen

Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR

Hoe vaak is het jou overkomen dat je tijdens het autorijden eigenlijk een opname had moeten hebben van wat er op de weg gebeurde? Wellicht was dat net het ontbrekende bewijs voor de schuld bij een aanrijding of jouw favoriete dier in de berm. Vanaf nu hoef je niets meer te missen met deze draadloze dashcam. Bekijk snel de mogelijkheden en specificaties. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

> Bekijk deal

RM – CT0012 Stereo Car Player

Met de zomervakantie voor de deur kun je vast deze Stereo Car Player gebruiken. De passagiers kunnen tijdens het rijden naar hartelust gamen, muziek luisteren en/of films kijken. Daarnaast kan deze speler ook direct als navigatie-apparaat gebruikt worden en als dat niet genoeg is kun je er ook nog een achteruit-rij camera op monteren zodat je nog makkelijker parkeert en achteruit insteekt. Bovendien zijn Android, WiFi en Bluetooth allemaal te gebruiken, dus je kunt jouw favoriete Apps ook in de auto gebruiken. Het ritje naar de winkel kun je jezelf besparen, want Gearbest bezorgt deze aantrekkelijke deal uiteraard ook gewoon thuis. Krijg jij al vakantiekriebels?

> Bekijk deal

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo