De beste deals uit China voor Xiaomi-fans van week 18

We hebben ze ook deze week weer voor je verzameld. De beste deals uit China voor de Xiaomi-fan die we bij Gearbest gevonden hebben!

Xiaomi Sling backpack

Xiaomi staat natuurlijk bekend om zijn gadgets en telefoons, maar ze hebben ook nog veel andere producten. Zoals bijvoorbeeld deze sling back. Met één band kun je deze eenvoudig dragen en natuurlijk al je Xiaomi-gear meenemen.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi 6

Wil je een smartphone die nog jaren meekan, maar in 2017 is uitgekomen? Dan is de Mi 6 een bijzonder goede keuze. De specs zijn nog steeds (meer dan) van deze tijd en je betaalt een stuk minder dan je voor de nieuwe vlaggenschepen moet neerleggen.

Met de Xiaomi Mi 6 koop je dus een topsmartphone met een erg goede camera en snelle prestaties.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi 6

Goedkope gadgets

Soms ben je er niet specifiek naar op zoek, maar je ziet iets wat zou goedkoop is, dat je het gewoon koopt, of je het nu nodig hebt of niet. Dat is precies wat je via onderstaande link gaat vinden: heel veel gadgets voor een spotprijs.

Wil je jezelf eens verwennen, of alvast een cadeautje kopen, check dan snel de deals om zo te bekijken wat er allemaal te koop is.

> Bekijk deal

Elephone P8

Elephone maakt altijd opvallende smartphones en dat zie je vooral terug in de prijs en de daarbij behorende specs. Zo draait de P8 op een Helio-chipset en krijg en een 6 inch 2K-scherm.

Met 4GB RAM en een stevige 4000 mAh-accu kom het met de prestaties en actieradius ook zeker goed. Maar wacht maar totdat je de prijs zit van de Elephone P8 die op Android 7.1 draait…

> Bekijk deal

ElephoneP8

M-Horse Pure 3

We hebben nog meer smartphones voor je gespot. De M-Horse is nog een stapje goedkoper en is vooral geschikt voor iedereen die graag foto’s maakt. Voor deze prijs een goede dual-camera aan de achterkant is vrij uniek.

Verder zien we interessante specs als we dit vergelijken met de prijs. Check hieronder alle specs van het toestel en vooral: de lage prijs:-).

> Bekijk deal

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo