De beste deals uit China voor Xiaomi-fans van week 15

Xiaomi Mi A1 kleuren

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone, of misschien wel een leuke fidget-toy? Lees dan snel verder, want wij hebben weer een paar leuke aanbiedingen voor je gevonden.

Xiaomi fidget-toy

De hype van 2017: fidgetspinners. Maar heb je deze toy van Xiaomi al gezien? Fidgetting is niet nieuw, maar de manier waarom Xiaomi dit probeert te doen is wel uniek. Deze kubus zorgt dat jouw handen iets te doen hebben.

Mocht je altijd een pen, sleutel of iets anders in je handen hebben, dan is deze fidget-toy zeker een aanrader en momenteel lekker goedkoop. Je koopt hem al voor nog geen 5 euro!

> Bekijk deal

Schermafdruk 2018 04 16 14.14.01

Originele Xiaomi-headphones

Zeg je headphones uit China, dan zeg je Xiaomi. Ze zijn heer en meester geworden in het maken van bijzonder betaalbare headphones en dat zien we ook weer aan dit exemplaar.

Met een bijzonder mooie prijs van nog geen vijf euro kom je een iconische koptelefoon die je nog lang plezier zal brengen.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi A1

Er zijn smartphones voor elk budget en precies dat is waar de Xiaomi Mi A1 goed in is. Dit toestel is erg vriendelijk geprijsd (vooral nu) en dat in combinatie met de camera-opties en specificaties maken de A1 tot een interessant toestel.

Alleen nu krijg je zelfs een korting van 25% op het toestel! In totaal betaal je er nog geen 70 biertjes voor op dit moment!

> Bekijk deal

Xiaomi Mi A1 kleuren

Xiaomi Notebook Pro

Voor het echte werk is er de Xiaomi Notebook Pro. Een Windows-laptop met specs van de bovenste plank. Ben je op zoek naar een snelle laptop, die in verhouding ook nog eens goed te betalen is, dan is deze serie van Xiaomi zeker een aanrader.

Deze 15,6 inch-laptop draait op een i5-processor in combinatie met 8GB RAm en een opslag van 256GB. Met deze prijsstelling zeker het kijken waard!

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Notebook Pro

Earth Day-deals

Op zoek naar ‘verantwoorde’ deals ter ere van Earth Day, ook daar kan Gearbest in voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterflessen, lichsensoren of gewoon wat andere tech. Wij hebben een mooie verzameling voor je gevonden van deze producten.

> Check ze hier allemaal

Nog meer?

Jazeker! Soms komen we ook dingen tegen die niet van Xiaomi zijn, maar wel de moeite waard om te delen. Dat is precies het geval met de ASUS Zenfone 5. Misschien wist je niet dat ze smartphones maakten, omdat ze pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar zijn, maar elders vinden ze gretig aftrek. De nieuwe Asus Zenfone 5 is dan ook zeker het checken waard en dat doe je hier.

Maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe TV-box dan hebben we wat voor je. Hiermee kun je onder andere allerlei content naar je tv streamen en het geheel draait op Android 7. Dat wil zeggen dat je regelmatig nieuwe functies tegen zal komen en allerlei vertrouwde apps gewoon kunt gebruiken. Alle details over deze Tanix-players, kun je hier vinden!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo