De 4 beste Bluetooth speakers van Xiaomi

Goed geluid is ongelooflijk belangrijk. Niet alleen thuis, maar ook onderweg. Xiaomi heeft daarom enkele Bluetooth speakers op de markt gebracht. Maar welke zijn er, en welke zijn er het beste?

Xiaomi Bluetooth speakers

Van Xiaomi hebben we al ontzettend veel producten gezien. Toch zijn de Bluetooth speakers van Xiaomi niet bij veel mensen bekend. Dat is onterecht. Want de luidsprekers zijn namelijk zeker de moeite waard om eens te bekijken. De Bluetooth speakers van Xiaomi zijn over het algemeen alleen van kleiner formaat. Je moet dus geen 40W systemen verwachten met een actieve subwoofer ingebouwd.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

In plaats daarvan zijn vrijwel alle speakers zeer handzaam en eenvoudig mee te nemen. Op de fiets, bij een picknick of gewoon thuis in je woonkamer. Zoals altijd kun je van de speakers verwachten dat ze een goede kwaliteit leveren voor een lage prijs.

1. Xiaomi Bluetooth 4.0 Speaker

Wil je stijlvol voor de dag komen als je buiten muziek luistert? Of wil je een kamer in huis op een creatieve manier meer uitstraling geven? Dan is deze Xiaomi Bluetooth 4.0 speaker wellicht een mooie uitbreiding. De speaker is in diverse kleuren verkrijgbaar, waaronder deze mooie felle blauwe kleur. Daarmee trek je ongetwijfeld veel bekijks.

De batterij van de Bluetooth speaker gaat zon 8 uur mee dankzij de 1.500 mAh grote batterij. Een ander voordeel is de ingebouwde microfoon. Zo kun je zelfs via de speaker een telefoongesprek voeren als je gebeld wordt.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

2. Xiaomi Mi ronde Bluetooth speaker

De Xiaomi Mi ronde Bluetooth speaker is een klein rondje waar een betrekkelijk hard geluid uit komt. Zoek je een speaker die beter geluid produceert dan een smartphone, maar hoef je geen hele geluidsinstallatie te hebben? Dan is deze speaker de ideale middenweg. Met een output van 2W kun je geen feestjes geven, maar zoals altijd bij Xiaomi is het geluid wél erg helder. De batterij van de speaker heeft 480 mAh, wat goed is voor zo’n 4 uur muziek.


3. Xiaomi Mi Bluetooth 4.1 Speaker

Volgens velen is deze speaker één van de beste uitvindingen die Xiaomi heeft gedaan. Met het stijlvolle design en de vorm, past deze speaker in vrijwel iedere (huis)kamer. Maar ook buitenshuis doet de speaker het prima. Met 5W vermogen kun je er niet héél veel van verwachten in termen van volume, maar de geluidskwaliteit in subliem.

Daarbij krijgt het apparaat ook nog een enorme batterij van 1200 mAh mee. Daarmee kun je tot wel 7 uur naar je favoriete muziek luisteren. En dat voor deze prijs.


4. Xiaomi AI Bluetooth Speaker

Deze speaker ziet er een heel klein beetje uit als een andere speaker hierboven in het artikel. Toch is er één groot verschil. Dit is namelijk een Bluetooth speaker met Artificial Intelligence, oftewel AI. Dat betekent dat je de speaker kunt koppelen met een spraakassistent.

Die assistent geef je vervolgens spraakopdrachten om bijvoorbeeld je slimme verlichting aan de sturen. Dit is een voordelige optie, zeker als je kijkt naar de prijzen van veel andere slimme speakers. Daarbij is ook het geluid van deze kleine speaker verrassend goed.


Xiaomi mikt met zijn Bluetooth speakers overduidelijk niet op de markt voor subwoofers en enorm zware apparaten. In plaats daarvan kiest het bedrijf voor klein en warm geluid. Geluid waar je blij van wordt omdat het geluid helder weergegeven wordt. En dat is ook weer een mooie strategie van Xiaomi.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo