Datum Xiaomi Mi 6 lancering bekendgemaakt

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6Even leek het erop dat vandaag de Xiaomi Mi 6 eindelijk onthuld zou worden. Tot de grote teleurstelling van veel Xiaomi liefhebbers was dit nog wat voorbarig. Als klein lichtpuntje aan de horizon werd vandaag wel de lanceringsdatum van het aankomende Xiaomi vlaggenschip toestel onthuld. Gelukkig duurt het niet lang meer en zal op 19 april de Xiaomi Mi 6 eindelijk het licht zien.

Weibo posts leken te hinten naar lancering

Xiaomi had dagen achter elkaar steeds een post op Weibo geplaatst met als onderwerp een Xiaomi Mi toestel. Gisteren was de Xiaomi Mi 5 de ster van de post, waardoor velen dachten dat vandaag de Xiaomi Mi 6 aan de beurt zou zijn. Toevallig had Xiaomi voor vandaag ook een persconferentie gepland. Als laatste klap op de vuurpijl had Xiaomi ook nog een WeChat bericht verstuurd, waarin stond dat Xiaomi fans vandaag iets bijzonders konden verwachten.

Xiaomi Mi 6 teaserXiaomi Mi 6 teaser

Helaas leidden alle hints niet naar de daadwerkelijke lancering, maar naar de onthulling van de lanceringsdatum over iets meer dan een week. In de officiƫle teaser voor het toestel is een grote zes te zien boven een stadsgezicht. Hieronder wordt de datum 4/19 vermeld.

Mi 6 krijgt geen 3.5mm poort

Vlak voor de officiĆ«le onthulling van het toestel is via TechDroider nog op de valreep extra informatie over de specificaties gelekt. Iets wat veel gebruikers niet op prijs zullen stellen is dat de telefoon uitgebracht worden zonder 3.5mm headphone jack. Aan de andere kant zal de Mi 6 wel uitgerust zijn met Qualcomm’s Snapdragon 835 chipset.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo