Hoesjes voor de Xiaomi Mi 6X liggen in de winkel, release aanstaande?

Xiaomi Mi 6X rendered met notch en verticale camerapositie

Een oplettende Chinese klant heeft in een winkel de covers voor de Xiaomi Mi 6X zien liggen. Nadat er eerder al afbeeldingen van diverse onderdelen waren gelekt lijkt de release nu wel heel dichtbij. Wij gingen op onderzoek uit wat we van dit toestel mogen verwachten. Ook stelden we alvast de productspecificaties samen die bekend zijn. Wil jij een seintje zodra deze complete budgettelefoon beschikbaar komt? Vul dan direct jouw gegevens in en we houden je zonder verplichtingen op de hoogte!

Wat kunnen we verwachten van de Xiaomi Mi 6X?

Xiaomi heeft de traditie om van hun paradepaardje steeds na enige tijd een budgetversie te produceren. Ook hier is dit het geval. Wat verder vooral opvalt is dat de Mi 6X duidelijk inspeelt op de iPhoneX-doelgroep door ook een verticaal camerastandpunt te gebruiken en de notch mee te nemen. Wie naar zo’n toestel lonkt schept hoge verwachtingen.

Zoals we zien in de volledige productspecificaties lijkt het toestel die verwachtingen inderdaad waar te maken. Zo zorgt het fullHD-scherm met lichtsensor voor een goed zichtbare en heldere weergave terwijl de ronde hoeken en het full screen display de uiterlijke verschijning completeren.

Het wordt dan ook algemeen verwacht dat ook de Mi 6X een succes zal blijken. Nu de accessoires klaarblijkelijk al gedistribueerd zijn kan een release niet lang op zich laten wachten. Wil jij alvast exact weten wat je kunt verwachten? Bekijk dan ons productoverzicht.

Wat kost de Xiaomi Mi 6X en waar kun je hem kopen?

Zoals gezegd is de Xiaomi Mi 6X nog niet uitgebracht. De eigenschappen zijn dan ook onder voorbehoud en de prijs en verkoopdatum is nog niet bekend. Natuurlijk zullen we je via deze site op de hoogte houden van het laatste nieuws en de release en prijs. Als je zeker wilt weten dat je dit toestel als eerste in bezit hebt kun je ook zonder verplichtingen onderstaande alert activeren. We geven je dan een seintje als de telefoon uitgebracht wordt, uiteraard zonder verplichtingen!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_ebf02″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo