Het is Chinees nieuwjaar, dus dat betekent nieuwjaarskortingen bij Xiaomi

Het Chinees nieuwjaar wordt in China voor zover mogelijk nog intenser gevierd dan dat wij ons nieuwjaar vieren. Dit zie je ook terug bij Xiaomi en de diverse Chinese webwinkels, die uitpakken met fikse kortingen. Wij selecteerden de leukste deals van BangGood, Gearbest en AliExpress. Laat je inspireren en bezoek vooral ook hun sites voor nog veel meer leuke aanbiedingen.

BangGood brengt licht en warmte

BangGood pakt uit met de mooiste verlichting. Zij bieden het hele assortiment slimme Xiaomi Yeelight verlichting aan met liefst 50% korting. De slimme Xiaomi Yeelight LED-lampen zijn niet alleen energiezuinig, maar door de app ook te combineren en af te stemmen op jouw favoriete muziek voor een instant discoshow (tip, leuk voor de kinderkamer) maar ook aan te passen aan jouw dagritme. Zo kun je de verlichting via de app feller maken als je wilt werken en romantisch dimmen voor een lekker avondje op de bank.

> Bekijk deal

Als je dan toch bezig bent om jouw leefklimaat optimaal te maken kun je met deze slimme Xiaomi Mijia thermostaat en luchtvochtigheidsregelaar de temperatuur optimaal afstemmen. Ook zie je direct of de lucht vochtig genoeg is, zodat je voldoende zuurstof inademt en vervelende hoofdpijn voorkomt. Via de slimme app kun je de temperatuur zelf van een afstand instellen. Zo kom je in een warm huis thuis zonder dat de kachel overuren maakt. Ook geeft de app zelf een seintje als de luchtvochtigheid niet meer optimaal is. Met 52% korting maak je jouw huis nu wel heel voordelig energiezuinig.

> Bekijk deal

Op de speciale Xiaomi-pagina vindt je nog veel meer mooie nieuwjaarsdeals van BangGood.

Xiaomi Mijia thermostaat en luchtvochtigheidsmeter

Xiaomi Mijia thermostaat en luchtvochtigheidsmeter

Gearbest is klaar voor nieuwjaar

Het aftellen is natuurlijk traditie bij nieuwjaar. Met dit Xiaomi Youpin CIGA automatische horloge ben je op de seconde nauwkeurig om het jaar te wisselen. De stijlvolle gevlochten metalen band en het ergonomisch design maken van jouw horloge een stijlvolle blikvanger. Het horloge won niet voor niets de RedDot design-award. Een blik op de wijzerplaat is iedere keer een verrassing, dit dankzij het mooie en stijlvolle hologram-ontwerp, waarmee je in de techniek van het horloge kijkt. Het horloge is een automaat, dus batterijen verwisselen is er niet meer bij. Daarnaast is het stijlvolle horloge uiteraard (spat)waterdicht en krasbestendig.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi 8, het vlaggenschip om iedereen nieuwjaar mee te wensen. Natuurlijk wil je bij het nieuwe jaar jouw familie bellen om hen veel goeds te wensen. Met deze Xiaomi Mi 8 kun je de komende jaren vooruit. Dit vlaggenschip van 2018 biedt met een Snapdragon 845 processor niet alleen razendsnelle kwaliteit, maar is door de uitgebreide camera-opties (12 MP Dual camara aan de achterkant en 20 MP selfie-camera aan de voorkant) ook meer dan geschikt voor het maken van de mooiste foto’s en video’s die door toepassing van onder meer AI en VR haast niet kunnen mislukken.

> Bekijk deal

Natuurlijk heeft Gearbest nog veel meer mooie aanbiedingen voor Chinees nieuwjaar. Die zie je hier.

AliExpress begint het nieuwe jaar wel heel voordelig

Met de Xiaomi Redmi 6A koop je de budgettelefoon onder de budgettelefoons. Toch zijn de specificaties met 5,45 inch display en camera aan de voorzijde en achterzijde boven verwachting. Je leest alle specificaties in dit artikel, maar voor letterlijk tientjeswerk kun jij toch ook niet zonder een nieuwe smartphone?

> Bekijk deal

No coupons found.

De Xiaomi Notebook Pro GTX is het antwoord op de iMAC Pro als je met Android wilt werken. Je beschikt over de snelste techniek, zodat je ook zwaardere bewerkingen uit kunt voeren. Daarnaast is de laptop wel erg licht en nu ook bijzonder voordelig geprijsd. Uiteraard kun je op onze productpagina alle informatie en specificaties bekijken. Je kunt je natuurlijk ook laten verrassen door het uiterst voordelige aanbod.

> Bekijk deal

AliExpress biedt meer dan 500 mooie aanbiedingen voor het nieuwe jaar. Deze zie je hier.

Xiaomi Mi Notebook pro GTX

Xiaomi Mi Notebook pro GTX

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo