Black Friday & Cyber Monday bij Gearbest: mega korting op Xiaomi Redmi Note 2

Xiaomi Redmi Note 2

Xiaomi Redmi Note 2

In Amerika zijn Black Friday en Cyber Monday een van de grootste verkoopevenementen van het jaar. Ook Gearbest doet dit jaar mee, en ze bieden fantastische kortingen! Koop de beste gear voor absurde kortingen tijdens Gearbest’s Black Friday en Cyber Monday evenement. Onder andere de Xiaomi Redmi Note 2 is te koop voor slechts €75.

Gearbest houdt net zoveel van technologie als jij. Daarom hebben we onze altijd al lage prijzen nog meer verlaagd voor Black Friday! We verassen je met gigantische kortingen en aanbiedingen op je favoriete producten op onze website. Een voorbeeldje? De gave Xiaomi Redmi Note 2 zal te koop zijn voor slechts €75, maar de voorraad is beperkt dus wees er snel bij!

Mis geen aanbieding: het Black Friday evenement wordt gehouden op 26 en 27 november. De Cyber Monday deals zijn alleen geldig op 30 november. Wil je alvast helemaal klaar zijn voor de gigantische kortingen? Je ontvangt een fantastische korting op de populairste producten als je de campagne deelt op Facebook. Vergeet ook niet mee te doen aan het Lucky Draw evenement om een hele hoop smartphones en tablets voor $0,01 te kunnen winnen!

Don’t be the Thanksgiving Turkey. Koop de beste producten voor de laatste prijzen:

[button text=”Black Friday & Cyber Monday bij Gearbest” link=”https://mifans.nl/out/?id=aGBblackfriday”]

 

Bericht gesponsord door Gearbest. Gearbest is een door ons aanbevolen verkoper en erg betrouwbaar.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo