Binnenkort Xiaomi Mi Note 2 zonder afgerond display

Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2We naderen het einde van het jaar en Xiaomi heeft er al heel wat 2016 lanceringen op zitten. Er zijn zoveel toestellen dit jaar verschenen dat het nauwelijks bij te houden valt. Xiaomi zit hier niet mee en is zelfs van plan om nog een toestel aan de line up toe te voegen. Het is een extra variant van de pas gelanceerde Xiaomi Mi Note 2, maar dan met een plat scherm.

Toch geen afgeronde randen

Niet lang geleden zag de Mi Note 2 het licht en deed het veel mensen denken aan de beruchte Samsung Galaxy Note 7. Dit komt voornamelijk doordat het Xiaomi toestel, net zoals de Galaxy Note 7, aan de voor en achterkant afgeronde randen heeft. Misschien valt dit niet bij iedereen in de smaak, of wil Xiaomi zich toch wat meer distantiëren van de Samsung smartphone. In ieder geval heeft het bedrijf besloten om de look te veranderen, terwijl de specificaties hetzelfde blijven.

Specificaties

De nieuwe Xiaomi Mi Note 2 met plat display, kwam onder de aandachte doordat het bij TENAA werdt gespot. TENAA confirmeert ook de specificaties, welke niet anders zijn dan bij het originele toestel. Dat betekent dat de platte Mi Note 2 een Snapdragon 821 processor heeft met 6GB RAM. Wat wel opvallend is, is dat de platte versie alleen is gespot in een 6GB RAM variant. Bij de afgeronde versie was er ook een 4GB RAM model. Waarschijnlijk zal dit niet het geval zijn bij de platte Mi Note 2. Zoals we weten volgt vaak na een TENAA vermelding heel snel de lancering van het toestel. Zouden mensen meer geïnteresseerd zijn in de platte of afgeronde versie?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo