Betaal slechts €21 voor de Xiaomi Mi Band 1S Pulse bij Gearbest

Xiaomi Mi Band 1S

Betaal slechts €21 voor de Xiaomi Mi Band 1S Pulse bij Gearbest

Gisteren schreven we over een kortingscode van 10% bij Gearbest, vandaag kregen we een kortingscode opgestuurd voor de Xiaomi Mi Band 1S Pulse. Met de code betaal je $22,89 voor de wearable met hartslagmeter, de laagste prijs op dit moment.

Kortingscode

Wie voor het betalen de kortingscode GBMI1S invoert op Gearbest, betaalt slechts $22,89 voor de Xiaomi Mi Band 1S Pulse. Daarmee is Gearbest de goedkoopste verkoper van de wearable. Het is niet bekent tot wanneer de kortingscode geldig is. De kortingscode waar we gisteren over schreven (2015Xmas) geldt voor alle producten, maar is niet te gebruiken in combinatie met de kortingscode voor de Mi Band.

[button text=”Xiaomi Mi Band 1S Pulse bekijken bij Gearbest” link=”https://mifans.nl/out/?id=GBmiband1s”]

 

Xiaomi Mi Band 1S Pulse

De Xiaomi Mi Band 1S Pulse is een van de goedkoopste wearables met een hartslagmeter. Het is belangrijk voor sporters om hun hartslag te kennen. Aan de hand van je hartslag weet je of je vet verbrand, spieren opbouwt of aan je conditie werkt. Naast het meten van je hartslag houdt de Mi Band je stappen bij, het aantal verbrande calorieën en actieve minuten. Als je slaapt wordt de kwaliteit van je slaap bijgehouden, en in de ochtend kun je gewekt worden door lichte trillingen van het bandje.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo