Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 9

Beste deals voor Xiaomi Mi fans week 9

Ook in week negen komen we de beste deals voor Xiaomi Mi fans weer tegen. Bijzondere smartphone-deals, mooie gadgets en slimme huishoudhulpen staan te wachten om op reis te gaan naar jouw huiskamer. Uiteraard zie je ook genoeg om lekker te ontspannen of te genieten van het voorjaar. Alle tijd om dus snel te beginnen.

Smartphone deals

Natuurlijk kunnen we niet van start gaan zonder een aantal goede aanbiedingen voor smartphones. Gelukkig hoef je ook deze week niet bang te zijn dat je een goede deal mist. Zo vonden wij bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Mix 2S met wel 21% korting. Ook een budgettelefoon als de Xiaomi Redmi 6A scoor je nu met 20% korting, waardoor een nieuwe smartphone tientjeswerk wordt. Kies je liever voor een vlaggenschip met alle premium-eigenschappen, dan is deze Xiaomi Mi 8 met 20% korting vast iets voor jou. Dit is maar een kleine greep uit de toestellen die je deze week in de smartphone deals kunt scoren. Wil jij inspiratie opdoen?

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Mix 2S, het verwachte uiterlijk van front en backside

De Xiaomi Mi Mix 2s, nu wel heel voordelig tijdens de smartphone deals.

Safety & Practical & Convenient deals

Naast smartphones en laptops produceert Xiaomi allerlei andere elektrische producten. Ook op het gebied van elektrisch gereedschap heeft Xiaomi inmiddels een enorm aanbod ontwikkeld. Hoogste tijd voor deals om dit assortiment onder de aandacht te brengen. Zo tref je elektrische lijmpistolen en elektrische schroevendraaiers in de deals, maar ook handige gadgets, zoals een vanger voor boortjes of een 15-delige reparatieset voor fietsen. Alle tijd om je fijn te laten inspireren voor nieuw gereedschap om de voorjaarsklusjes te doen. Voel je jouw klushanden al jeuken?

> Bekijk deals

De Xiaomi-deals

Er zijn zoveel markten waarop deze Chinese telecomgigant actief is dat je de meest bijzondere en inspirerende producten in hun assortiment kunt vinden. Tijdens de Xiaomi-deals is er dan ook keuze te over.  Of je nu op zoek bent naar de Xiaomi Redmi GO, de allergoedkoopste smartphone die Xiaomi heeft, een premium reiskoffer, de laatste Xiaomi Mi Mix 3 of een slimme onkruiddetector voor jouw planten, als je de deals bekijkt en op ‘view more’ drukt val je van de ene inspiratie in de andere.

> Bekijk deals

Deals voor in en om het huis

Als de grote voorjaarsschoonmaak achter de rug is, is het natuurlijk de hoogste tijd om jouw huis opnieuw aan te kleden. Ook op dit gebied produceert Xiaomi talloze handige gadgets. Zo kun je voor de zomer alvast een handige instant vruchtensap-maker kopen voor onderweg. Met vers fruit en koud water of koude melk maak je letterlijk in een handomdraai de lekkerste en gezondste koude sappen. Minstens net zo handig voor thuis of onderweg is deze voorhoofdsthermometer. Zonder gedoe met een thermometer in jouw mond, oor of andere aparte plek meet je eenvoudig jouw temperatuur of die van jouw kinderen. Deze voorhoofdsthermometer is een uitkomst. Er valt nog veel meer te ontdekken, dus ga snel kijken.

> Bekijk deals

Brand-deals

Als je op zoek bent naar exclusieve Xiaomi-items, zoals de Xiaomi Gaming Laptop, een gave drone om het voorjaar mee te verkennen of een hippe elektrische step, met deze Brand-deals scoor je tientallen procenten korting. Ook voor de kleinere beurs valt er genoeg te scoren. Wat dacht je van een elektrische tandenborstel of Xiaomi Mi Band 3. We weten zeker dat je slaagt als je je hier laat inspireren.

Bekijk deals

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo