Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 40

Gearbest beste deals Xiaomi Mi Fans week 40

Het is duidelijk dat een paar vrije dagen onze Chinese vrienden goed hebben gedaan, want deze week waren de weekdeals fijn op tijd. Bovendien zijn ze ook nog eens bijzonder aantrekkelijk, dus laten we direct beginnen met het overzicht van beste weekdeals.

Scoor direct met de Topseller – Unbeatable price deals

Deze week starten we met een speciale coupon-actie. Bij deze deals vindt je coupons die enorme kortingen geven. Het assortiment wordt bovendien dagelijks aangevuld, dus je kunt je zelf elke dag opnieuw verrassen door even te kijken. Wij keken natuurlijk al even voor wat tips. Zo zagen wij de Xiaomi Redmi Note 6 Pro, die pas vorige week op de markt kwam, nu al met enorme kortingen. Ook handig is deze ‘intelligente’ thermosfles. Jouw warme en koude dranken blijven tot wel 6 uur op temperatuur. Op het LED-display kun je exact zien hoe warm of koud jouw drankje is. Bekijk snel de beste deals.

> Bekijk deals

Kadootjes voor de feestdagen met de clearance deals

De clearance deals bevatten hoge kortingen op allerlei bijzondere gadgets en het leukste speelgoed. Wat dacht je van deze Xiaomi Aquara smart waterdetector? Deze waterdichte detector kun je zowel binnen als buiten plaatsen waar je wilt. Zodra deze een halve millimeter onder water staat hoor je een alarm. Ook krijg je het alarm direct via de app op jouw mobiel. Handig als je niet thuis bent! Ook zie je hier allerlei kinderspeelgoed. Vergeet die standaardwinkels en koop jouw schoenkadootjes via Gearbest, dan ben je direct een stuk origineler. De prijs past prima bij een schoenkadootje. Check de deals maar.

Bekijk deals

Met deze deal zeem je nooit meer een raam

De glazenwasser kan naar huis en ramen zemen hoeft je nooit meer halsbrekende toeren te kosten. Deze zeemrobot is niet van Xiaomi maar wel erg handig. Je bevestigt de zeemrobot makkelijk en door kunstmatige intelligentie houdt hij rekening met obstakels. Hij rekent zelf automatisch een optimale reinigingsroute over het raam uit en gaat aan de slag. Oliesporen, stof en vuil verwijdert hij in slechts enkele minuten. Wil je toch een bepaald gedeelte extra schoon laten maken? Met de handige afstandsbediening neem je direct de controle over. De prijs is zo schoon als wat. Je hebt de kosten zo terug verdiend met besparing op kosten van de glazenwasser en ook de halsbrekende toeren die je zelf soms uit moet halen behoren tot het verleden. Check het zelf maar.

> Bekijk deal

Leukste gadgets, beste deals! Epic Electronic Deals

De epic electronic deals bieden de leukste technische snufjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Xiaomi Mini Drone. Vanuit de palm van je hand kan je met deze drone zowel indoor als outdoor op verkenning. De minicamera zorgt voor scherpe foto’s en video. Door 50m wifi-bereik kun je het toestel makkelijk met jouw telefoon bedienen. Bovendien kun je tegen andere mini-drone eigenaren battelen. Bovendien is de drone extra beschermd tegen crashes, dus je kunt je lekker uitleven. Wil je liever met jouw smartphone de natuur in en mooie foto’s maken? Dan is de selfiestick met statief, die je op afstand kunt besturen, ook een uitkomst. De deals bieden genoeg ruimte om geld over te houden voor iets lekkers onderweg.

> Bekijk deals

 

Wereldprimeur: Excelvan Q2 kinderprojector

We sluiten de weekdeals af met een wereldprimeur. Gearbest verkoopt deze week als eerste de Excelvan Q2 kinderprojecter. Met deze projector toveren de kinderen hun kamer in een handomdraai om in een bioscoopzaal, tv-studio of discotheek. Hij is ook ideaal om spelletjes, internetsites en schoolprojecten mee te projecteren. Je koopt dus niet alleen een leuk maar ook een verantwoord kado. Het enige wat we niet uitvergroot kregen was de prijs. We sluiten dan ook af met een wel heel aantrekkelijke deal.

> Bekijk deal

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo