Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 15

Beste deals Xiaomi Mi fans week 15

Met de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 15 bieden we je weer de beste premium smartphones, de handigste slimme apparaten en de leukste gadgets tegen prijzen waar je van blijft lachen. De kortingen gelden zowel op bekende klassiekers als op de laatste nieuwe smartphones, dus alle reden om snel te gaan kijken naar de beste deals voor Xiaomi Mi fans van deze week.

Xiaomi Redmi Note 7 introductie deal

De Xiaomi Redmi Note 7 werd in januari aangekondigd en haalde de wereldpers. De zeer complete specificaties zoals een Snapdragon 660 processor en Android 9 (Pie) in combinatie met een liefst 48 MP camera zijn een no-brainer voor iedere liefhebber van een premium smartphone tegen budgetprijs. Op onze productpagina kun je alle specificaties lezen. Je kunt natuurlijk ook gelijk profiteren van de superscherpe introductiedeal en de vele extra’s waar je tijdens de introductieperiode kans op maakt.

> Bekijk deal

Je kunt overigens ook gewoon in Nederland terecht, hier onder andere.

De Xiaomi Redmi note 7 met 48 MP camera.

De Xiaomi Redmi Note 7 met 48 MP camera.

Mi Member Exclusive Deals

We zeiden het al eerder, als Mi fan ben je populair. Deze week laat Ali Express dat duidelijk merken. Als je jezelf daar aanmeldt als Mi fan krijg je tot wel 50% korting op allerlei Xiaomi elektronica. Zo zagen wij de allernieuwste Xiaomi Mi 9 (global version) met een flinke introductiekorting. Ook de Xiaomi Mi Notebook Pro met 15,6 inch beeldscherm scoor je deze week wel heel voordelig. Natuurlijk is er nog veel meer inspiratie op te doen en zijn er nog veel meer deals te scoren. Controleer het zelf!

> Bekijk deals

Xiaomi Mi 9 geschikt voor Fortnite in 60 fpm, in violet, blauw en zwart.

Xiaomi Mi 9, prima geschikt voor Fortnite in 60 fpm.

Xiaomi Laptop en Tablet Mark down deals

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop of tablet denken veel mensen aan Apple. iOS en de hoge prijzen stoten hen vaak af. Xiaomi speelt daar handig op in door met haar laptops de functionaliteit van Apple op Androidte willen bieden tegen eenongekend lage prijs. Tijdens de Xiaomi Laptop en Tablet Mark down deals gaat hier nog eens een aantrekkelijke korting tot wel 39% vanaf. Die 39% korting krijg je op de Xiaomi Mi Notebook Air (13,3 inch, global version), maar ook veel andere types, grotere schermen en de leukste accessoires zie je hier terug. Wil jij eens kijken hoe goedkoop een echt goede laptop of tablet kan zijn?

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Notebook pro GTX

Xiaomi Mi Notebook pro GTX

Xiaomi Mijia slimme apparaten deals

Deze deals bieden bieden korting op allerlei producten van Xiaomi die niets met smartphones te maken hebben, maar je wel helpen om jouw huis slim te maken. Zo kun je wel 50% korting scoren op de Xiaomi Aqara temperatuur- en luchtvochtigheidsmeter. Met deze slimme meter van Xiaomi ben je altijd verzekerd van de juiste temperatuur en een optimaal leefklimaat, zodat hoofdpijn door te weinig zuurstof in de lucht tot het verleden behoort.

Als je nog meer inspiratie hebt voor slimme apparaten in huis kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor zo’n handige camera. Deze is via de smart gateway te koppelen met slimme verlichting en slimme geluidsdragers (die je in deze deal ook met kortingen kunt scoren) zodat je alle inbrekers en andere ongenode gasten buiten houdt.

> Bekijk deals

Xiaomi Mijia Smart IP Camera nightview

Xiaomi Mijia Smart IP Camera met nightview

Xiaomi Rebound deals

Heb je in de afgelopen maand toevallig deze Xiaomi 70 Mai Dashcam als deal voorbij zien komen en twijfelde je? Heb je toch spijt? Dan is dit jouw kans, want met de Xiaomi Rebound deals zie je een selectie van de beste Xiaomi Mi fan deals van de afgelopen maand weer terug. Ook voor de rebound van de beste deals van andere fabrikanten, zoals originele Scandisk Micro-SD-kaarten en Baseus powerbanks ben je hier aan het goede adres. Ben jij benieuwd welke deals je gemist hebt?

> Bekijk deals

Xiaomi 70mai car backup camera

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo