Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 14

Week 14 begint met de beruchte 1 april als datum. Wie de beste deals voor Xiaomi Mi fans ziet kan bij al dat voordeel aan een 1-april grap denken. Wees gerust, dit artikel is gegarandeerd grapvrij, dus de beste deals voor Xiaomi Mi fans die we hierna noemen kun jij gewoon scoren. Wel geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’, dus laat je snel inspireren.

Xiaomi Fans Festival Deals

Men is klaarblijkelijk nogal gesteld op ons als MiFans. Banggood houdt zelfs een heus festival voor ons. Uiteraard gaat dit festival gepaard met de mooiste deals. Zo maak je nu wel heel goedkoop de perfecte foto’s met de Xiaomi Redmi Note 7. Ook wanneer je op zoek bent naar de laatste generatie Xiaomi AirDots ben je op dit festival aan het juiste adres voor een feestelijke deal. Er zijn nog veel meer mooie nieuwe Xiaomi-artikelen te verkrijgen voor festivalprijzen, dus het is het zeker waard om een kijkje te nemen.

> Bekijk deals

De Xiaomi Redmi note 7 met 48 MP camera.

De Xiaomi Redmi note 7 met 48 MP camera.

Mobile Geek deals

Deze deals zijn ideaal voor iedereen die door de mooiste en handigste accessoires optimaal wil genieten van zijn Xiaomi smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld de mooiste selfies nemen met de originele Xiaomi selfiestick. Ook kun je ervoor zorgen dat je telefoon nooit meer uitvalt dankzij de 10.000 mAh Xiaomi powerbank 2.

> Bekijk de deals

Xiaomi e-transport deals

Het stadsverkeer wordt drukker en het openbaar vervoer heeft ook zo z’n tekortkomingen. Al met al alle reden om eens goed over jouw transport na te denken. Met de Xiaomi e-transport deals hoeft dat deze week geen langdurig proces te zijn. Zo scoor je een originele, opvouwbare Xiaomi MI 365 elektrische step voor een zeer goede prijs.

Als je wat avontuurlijker bent aangelegd kun je natuurlijk ook op een originele Xiaomi Ninebot C+ eenwieler het stadsverkeer ontwijken. Je bent zeer wendbaar terwijl je ondertussen de spieren en jouw evenwicht traint. Een ding is zeker, je zal vast in de belangstelling staan. Heb jij zin om goedkoop aandacht te scoren of ben je benieuwd naar de andere deals?

> Bekijk deals

Xiaomi Deerma Deals

Xiaomi Deerma is het merk waaronder Xiaomi allerlei kwalitatief hoogstaande huishoudelijke apparaten en gadgets verkoopt. Heb jij bijvoorbeeld wel eens veel geld uitgegeven aan een dure aromatherapie? Dat is nu niet nodig, want voor een hele mooie deal haal je nu de Xiaomi Deerma fluisterstille luchtbevochtiger met aromatherapie in huis. Geniet in optimale luchtkwaliteit van het aroma dat bij jouw bui past. Is jouw bui toevallig gericht op meer schoonheid? Dan is deze draadloze zakloze stofzuiger van Xiaomi Deerma een uitkomst. Je zuigt niet alleen de vloer, maar dankzij de handige hulpstukken ook allerlei moeilijk te reinigen plekjes. Ben jij klaar voor een kennismaking met Xiaomi Deerma?

> Bekijk deals

High Tech hero deals

Als echte Xiaomi Mi fan mag je jezelf vol trots een high tech hero noemen. Daarom is het de hoogste tijd om je te verrassen met een aantal echte high tech hero deals. Zo scoor je bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Pad 4 voor een zeer voordelige prijs. Zo kun je op deze Android-tablet de hele dag high tech bezig zijn.

Wanneer je moe bent van alle ontwikkelingen en lekker wilt slapen moet je er ’s nachts wel eens uit. Met de Xiaomi Miji Yeelight nachtlamp met bewegingssensor weet je zeker dat je goed verlicht kunt doen wat je soms in de nacht moet doen. Daarna gaat het licht weer uit en kun je lekker slapen. Ben jij uitgeslapen genoeg voor de high tech hero deals.

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Pad 4 goudkleurig

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo