Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 1

Beste deals Xiaomi Mi fans week 1

Een nieuw jaar brengt nieuwe deals. Nadat we je namens het team van Mifans de beste wensen hebben toegewenst gaan we snel van start met de beste deals van de eerste week van het nieuwe jaar.

Xiaomi Black Shark

De Xiaomi Black Shark is de telefoon die voor elke gamer optimale beleving biedt om ook onderweg games te spelen. Een 8 GB RAM werkgeheugen in combinatie met de gekoelde Snapdragon 845 processor zorgen voor een zo snel mogelijke spelbeleving. Dit wordt versterkt door het besturingssysteem Android 8.1 en MIUI 9.

Ook het camerawerk is met een 20+12 MP Dual camera en 20 MP selfiecamera dik in orde. Het haarscherpe beeld van liefst 5,99 inch zorgt er bovendien voor dat je ook onderweg geen detail hoeft te missen. Een van de prettige ‘details’ is de prijs, die met deze nieuwjaarsdeal inderdaad wel een spelletje lijkt.

> Bekijk deal

Xiaomi 90fen laptop rugzak

Ondertussen zal je als echte Xiaomi Mi fan vast al de nodige gadgets hebben. Om al jouw elektronische hulpmiddelen veilig te vervoeren kun je eigenlijk niet zonder deze Xiaomi 90fen laptop rugzak.

De rugzak is voorzien van allerlei handigheden. Zo kun je de chargers apart opbergen bij jouw favoriete apparaten, zodat je ze onderweg draadloos kunt opladen. Ook is er een apart vak voor een laptop, zodat je deze altijd veilig en zonder krassen of druk van andere spullen kunt vervoeren. Tot slot is de rugzak voorzien van allerlei handige zijvakken, zodat je ook een paraplu en/of drinkflesje mee kunt nemen.

Aan de ergonomie is gedacht. Zo heb je extra steun door de speciale Mikado-structuur en kun je desgewenst een extra bevestiging rond je middel vastmaken. De banden verhogen het draagcomfort en de rug van de laptoptas is verstevigd. Gezien het Nederlandse weer ook prettig, de rugzak is ‘all-weather’ dus een bui regen of (natte) sneeuw is geen probleem.

> Bekijk deal

Xiaomi 90fen all weather laptoprugtas

Xiaomi 90fen all weather laptoprugtas

Xiaomi Mi Drone Quadcopter

De Xiaomi Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter is de ideale drone om met de ingebouwde camera de mooiste luchtfoto’s te maken. De propellers zijn beschermd en de drone is voorzien van allerlei veiligheidsmaatregelen om je optimaal te laten genieten. Over de camera kunnen we met de aanduiding ‘4K’ kort zijn, haarscherp beeld en prachtige flight impressies. De talloze snufjes zorgen voor een optimaal vlieggenot en de mooiste beelden. Zo kun je op de kaart op jouw smartphone jouw favoriete object aanwijzen, waarna de drone er zelfstandig naartoe vliegt en ook zelf de optimale positie voor de foto zoekt. Een andere mooie functie is de mogelijkheid om een vluchtplan op te stellen. Zo hoef je niet te sturen en kun je jezelf tijdens de vlucht bezig houden met de foto’s en filmpjes die je wilt maken. Zie jij ze al vliegen?

Bekijk deal

 

Xiaomi Mitu smart bouwrobot

Officieel mag Xiaomi het geen Lego noemen, dus ontwikkelden zij speciaal voor kinderen een serie speelgoed dat zij zelf op kunnen bouwen uit bouwblokken. De robot die zij met dit pakket kunnen maken zoekt zelf zijn balans. Hierdoor zorgt de robot voor educatieve uitdaging tijdens het bouwen en veel spelplezier als deze af is.

Dat het spelplezier echt belangrijk is bewijst de mogelijkheid om de robot door het inbouwen van een smart-ontvanger allerlei commando’s via een mobieltje te geven. Hou jij jouw kinderen voor de gek of wil jij hen spelenderwijze laten ervaren hoe smart apparatuur werkt en hoe ze veilig met hun smartphone omgaan?

> Bekijk deal

Xiaomi Business Handbagage koffer

Met deze stijlvolle rolkoffer ben je voor elke (zaken)reis goed voorbereid. De koffer is 20 inch dik, dus mag bij de meeste luchtvaartmaatschappijen als handbagage meegenomen worden. Check dit altijd van tevoren om teleurstelling te voorkomen. De koffer is gemaakt van een licht maar sterk materiaal en waterdicht.

De binnenkant van de koffer is zo ontworpen dat deze zich aanpast aan de menselijke voorkeuren. Zo pak je op een natuurlijke wijze in en kun je jouw spullen makkelijk en zonder krassen weer uitpakken. In de tussentijd zorgen de twee TSA-goedgekeurde sloten ervoor dat er niets uit jouw koffer verdwijnt.

> Bekijk deal

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo