Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 12

Beste deals voor Xiaomi Mifans week 12

Het voorjaar hangt weer in de lucht en dat stemt mensen vrolijk. Dat geldt klaarblijkelijk ook voor de mensen die de Xiaomi deals samenstellen want ook deze week zien we weer volop leuke aanbiedingen en mooie kortingen. Kortom, de hoogste tijd voor de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 12

Elektronica Deals

Dat Xiaomi naast de beste smartphones ook veel elektronica aanbiedt is inmiddels wel bekend. In de Elektronica Deals van deze week zien we dan ook diverse Xiaomi producten tegen, volgens BangGood, onverslaanbare prijzen. Zo vinden we de Xiaomi Aquara Smart Led lampen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ook de Xiaomi Mi Box S, waarmee je content van allerlei multi media naar jouw TV streamt gaat voor de laagste prijs de deur uit. Ben jij op zoek naar datakabels? Ook dan zit je goed! Natuurlijk is er nog veel meer te ontdekken en zijn we benieuwd of jij inderdaad de laagste prijzen spot. Bekijk de deals en ga de uitdaging aan!

> Bekijk deals

Xiaomi smart led lamp met belangrijkste specificaties.

Xiaomi smart led lamp met belangrijkste specificaties.

Xiaomi Smart gadgets deals

Als je innovatieve manieren zoekt om jouw huis slimmer en besparend te maken kun je eigenlijk niet om de Xiaomi Smart gadgets deals heen. Zo zie je handige toepassingen voor de kraan. Geen verlies meer door onnodig druppelen en direct kokend, warm, koud en/of gefilterd water wanneer jij dat wenst.

Als je jouw huis hebt uitgerust met de mooiste energiezuinige gadgets wil je natuurlijk wel dat jouw dierbaren en bezittingen veilig blijven. Met deze collectie slimme sloten voor ramen en deuren kun je daarvan uitgaan. Via de slimme app op jouw smartphone zie je, ook als je niet in de buurt bent, wie er voor de deur staat en kun je makkelijk ontgrendelen. Daarnaast zie je allerlei slimme gadgets voor de doe-het-zelver en voor decoratie. Ben jij ook zo benieuwd?

> Bekijk deals

Xiaomi Top Smartphone Deals

Het is onvoorstelbaar maar waar. Als je een van de eerste 5 bestellers bent scoor jij de Xiaomi Pocophone F1 of Xiaomi Redmi 6A voor nog geen 50 euro. Je ziet bij de deals hoe laat de actie begint, dus als je op tijd bent kun je ongekend goedkoop toeslaan. Overigens hoef je niet te teleurgesteld te zijn als je niet een van de eerste vijf bent. Ook daarna scoor je op deze toestellen en andere Xiaomi Mi 8 Pro of de Xiaomi Mi A2 Lite zeer goede deals. Kijk en vergelijk rustig, check ook even wanneer de ‘best 5’ deals beginnen.

> Bekijk deals

Xiaomi Pocophone F1 komt naar Nederland

De Xiaomi Pocophone F1 is in het Nederlands in te stellen.

Smart, Swift and Save

Het is weer voorjaar, dus dat is betekent lekker buiten genieten. Met de smart, swift en save deals hoeft de verveling nooit toe te slaan. Zo ga je met deze opvouwbare elektrische fiets makkelijk door het stadsverkeer of lekker met het openbaar vervoer of de auto naar de mooiste plekjes om de natuur verkennen. Als je wat meer avontuur zoekt is de Segway hooverboard een echte blikvanger en uitdaging als je door de straten zoeft. Heb jij ook zo’n zin om naar buiten te gaan? Check dan eerst even deze deals!

> Bekijk deals

Xiaomi huishouddeals

De huishouddeals zijn deze week heel simpel. Jij zorgt dat je de goede apparatuur scoort en Xiaomi doet vanaf nu het huishouden. Ben je het stofzuigen beu? De aantrekkelijk geprijsde robotstofzuiger neemt de klus over en stippelt zijn eigen schoonmaakschema uit. Ben je klaar met ramen zemen en ventileren? De slimme luchtververser weet wanneer hij aan de slag moet en de zeemmachine zorgt ondertussen voor streeploos schone ramen. Zo kun je zelf de leukste en makkelijkste combi’s maken voor een slim huis en weinig klusjes. Probeer het maar.

> Bekijk deals

Xiaomi onzichtbare muur voor vacuümstofzuiger

Xiaomi robotstofzuiger met onzichtbare muur voor vacuümstofzuiger (de magneetstrip ligt op de grond)

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo