Begin de zomer goed met de ‘Rock the Summer Sale’ bij Gearbest

Xiaomi aanbieding korting

Xiaomi aanbieding korting

Je zou het qua weer misschien niet altijd verwachten, maar de zomer komt er toch echt aan. Om de zomer goed te beginnen heeft Gearbest een speciale actie, de ‘Rock the Summer Sale’ met ook een hoop korting op Xiaomi producten en 13% korting op electronica.

13% korting op electronica

Wie naar de Rock the Summer Sale actiepagina gaat kan zich aanmelden voor vier verschillende kortingscodes, voor kleding, horloges, outdoor-artikelen en elektronica. Door op ‘discover deals’ te drukken en in te loggen met je Gearbest account ontvang je een kortingscode voor 13% korting op elektronica producten.

Flash sales

Daarnaast heeft Gearbest elke dag een aantal flash deals uitgezocht. Dit zijn producten die tijdelijk een stuk goedkoper zijn. Op dit moment kun je bijvoorbeeld de Xiaomi tandenborstel, rugzak en autocamera met flinke korting kopen. Zijn dit niet de producten waar je naar op zoek bent? Kom dan de volgende dag terug voor nieuwe flash sales.

Pre-orders

Gearbest start pas met de verkoop van nieuwe producten als er genoeg voorraad is. Om als eerste een product te kunnen kopen kun je een pre-order plaatsen. Zodra de verkoop dan begint wordt je bestelling verzonden. Dat kan nu onder andere voor de Xiaomi Mi 6 en de Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner.

Rock the Summer Sale bekijken

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo