Banggood verkoopt Xiaomi Yi Camera zonder problemen met focus

Xiaomi Yi Camera

Banggood verkoopt Xiaomi Yi Camera zonder problemen met focus

Banggood verkoopt sinds kort een versie van de Xiaomi Yi Camera zonder problemen met focus. Sommige camera’s hadden namelijk last van een verkeerd afgestelde focus. Dat probleem was voor de handigen onder ons wel op te lossen, maar nu kun je een Xiaomi Yi Camera zonder problemen met focus.

Problemen met focus

Sommige series typenummers hadden problemen met focus. Die was net niet perfect afgesteld, waardoor met name objecten in de achtergrond niet optimaal scherp waren. Dit probleem was op te lossen door de Xiaomi Yi Camera te openen, maar omdat dit niet altijd even makkelijk ging raadden wij eigenaren met problemen aan de camera terug te sturen.

Xiaomi Yi Camera zonder problemen met focus kopen

Nu biedt Banggood dus een Xiaomi Yi Camera aan zonder problemen met focus. Het gaat om camera’s met een typenummer dat begint met Z23. Deze serie is later gemaakt, nadat de focusproblemen aan het licht kwamen. Het euvel is bij deze camera’s dus opgelost. De versie zonder focusproblemen kost omgerekend iets minder dan €60 bij Banggood.

Xiaomi Yi Camera zonder problemen met focus op Banggood bekijken

Xiaomi Yi Camera

De Xiaomi Yi Camera is een kleine action camera die vanaf ongeveer €60 inclusief verzending te koop is. De camera filmt maximaal in 2K-kwaliteit met 30 beelden per seconde, maar kan 1080p filmen met 60 beelden per seconde. Het is zelfs mogelijk om slow-motion beelden op te nemen in 720 met 120 beelden per seconde. Daarnaast heeft de camera een 16 megapixel sensor waar je prachtige foto’s mee kunt maken. Via WiFi is de camera gemakkelijk te bedienen vanaf je smartphone.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo