AnTuTu : Xiaomi Mi Pad 2 is krachtiger dan gedacht

Xiaomi Mi Pad 2

AnTuTu : Xiaomi Mi Pad 2 is krachtiger dan gedacht

De Xiaomi Mi Pad 2 is veel krachtiger dan eerst werd gedacht. Een gebruiker testte het apparaat via de AnTuTu benchmarks, en de Mi Pad 2 scoorde meer dan 85000 punten. De tablet is volgens AnTuTu vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Note 5.

AnTuTu benchmarks

De AnTuTu benchmarks worden gebruikt om de snelheid van verschillende apparaten te kunnen vergelijken. Het is niet altijd gemakkelijk om smartphones en tablets van verschillende makers te vergelijken, omdat er zoveel verschillende type processors en werkgeheugen zijn. AnTuTu laat de smartphone of tablet bepaalde berekeningen doen, en berekent op basis van die snelheid een score die vergeleken kan worden.

Xiaomi Mi Pad 2 haalt hoge score

De Xiaomi Mi Pad 2 haalde een score van boven de 85000, 85101 om precies te zijn. Tablets van Xiaomi’s concurrenten, zoals de Samsung Galaxy Note 5, Meizu Pro 5 en Huawei Mate 8 scoren ongeveer dezelfde score. Die producten zijn echter een stuk duurder als de Xiaomi Mi Pad 2. Zo kost de Samsung Galaxy Note 5 meer dan €500.

Snel en vloeiende performance

Naast het vergelijken van resultaten kunnen de AnTuTu benchmarks ook gebruikt worden om vooraf te zien hoe snel een tablet of smartphone is. Volgens AnTuTu is een tablet met een score zoals de Xiaomi Mi Pad 2 een snelle tablet die constant vloeiend blijft lopen. Je zult dus geen haperingen merken van de software. Het laden van de zwaarste apps laat natuurlijk nog wel even op zich wachten.

Xiaomi Mi Pad 2

De Xiaomi Mi Pad 2 were afgelopen maand gelanceerd. De tablet is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in goud en grijs. De Xiaomi Mi Pad 2 heeft een Intel Atom 5 processor, en 2gb werkgeheugen. De tablet is te koop met 16gb op 64gb opslagcapaciteit. Kopers kunnen naast Android ook kiezen voor een Mi Pad 2 met Windows 10. Dat is handig als je dit systeem al gewend bent, of dezelfde programma’s als op je computer wilt draaien.

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo