Android-apps vergelijken in de Play Store: eenvoudiger juiste keuze maken

De Google Play Store staat niet bepaald bekend om zijn overzichtelijkheid en de mogelijkheid om goede apps te vinden. Daar gaat binnenkort mogelijk verandering in komen met een nieuwe functie: het vergelijken van apps.

Apps vinden in de Play Store

Het vinden van de juiste apps in de Play Store van Google kan een vrij groot drama zijn. Zoekopdrachten geven niet altijd de gewenste resultaten en het is al helemaal niet duidelijk welke app er nu bovenaan komt te staan.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Nu zou je natuurlijk wel anders van een bedrijf verwachten dat de grootste zoekmachine ter wereld draait. Toch gaat er iets gebeuren, als we de berichten mogen geloven.

Apps vergelijken in Google Play

Op elke Xiaomi-toestel staat Google Play geïnstalleerd, waarmee je apps en games kunt installeren.

In een nieuwe, gelekte functie is het mogelijk om apps met elkaar te vergelijken. Dit wordt gedaan op de detailpagina’s, waar je onder andere ook de beschrijving, alle afbeeldingen, video’s en eventuele andere relevante informatie kunt vinden.

Androidvergelijken 1

Vervolgens is onderaan een nieuwe tab te zijn waarmee de nieuwe vergelijking uitgevoerd kan worden. Hoe nuttig de apps zijn die aangeraden worden moet natuurlijk nog gaan blijken in de praktijk, maar het is in theorie een interessante functie.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Wanneer beschikbaar?

Op het moment van schrijven is nog niet bekend wanneer de vergelijkings-functie voor Android-apps beschikbaar zal zijn. De verwachting is wel dat het niet meer lang duurt alvorens dit uitgerold zal worden.

Via: AndroidPolice

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo