Xiaomi introduceert premium smartwatch Amazfit Stratos

De Amazfit Stratos is het nieuwste paradepaardje onder de smartwatches. Amazfit is een onderdeel van Huami en Huami is weer een deel van Xiaomi. Waar Xiaomi premium telefoons voor budget prijzen levert doet Amazfit dit voor smartwatches. Met de Amazfit Stratos bewijzen zij hun reputatie opnieuw.

Wat kan de Amazfit Stratos?

Met de Amazfit Stratos kun je jouw prestaties in maar liefst 12 verschillende sporten vastleggen en meten. Uiteraard zijn populaire sporten zoals voetbal, tennis, hardlopen, fietsen, tennis en wandelen inbegrepen. Je kunt allerlei prestaties tijdens die sporten meten, zoals jouw hartslag, vetverbranding, stappenteller en andere indicatoren. Wanneer je via bluetooth verbinding maakt met jouw telefoon (Android of Apple) kun je met de Amazfit app direct zien of je op jouw sportschema bent. Ook kun je, als je bijvoorbeeld kantoorwerk doet, een herinnering instellen. Zo beweeg je op tijd en regelmatig.

Amazfit Stratos

Het uiterlijk van de Amazfit Stratos heeft geen beschrijving nodig

Door de bluetooth-koppeling kun je ook direct notificaties van mail of chat, gemiste gesprekken en andere apps zien op jouw smartwatch. Andere aantrekkelijke opties zijn GPS-tracker en opslagruimte zodat je jouw favoriete muziek kunt opslaan en afspelen tijdens het sporten. Door deze smartwatch te verbinden met een bluetooth headset ben je ook gelijk van die hinderlijke draden af.

Specificaties Amazfit Stratos

De specificaties van de Amazfit Stratos zijn, om in sporttermen te blijven, een sportprestatie. Hieronder zie je een overzicht van de specificaties van de Amazfit Stratos:

  • Display maat: 1.33″ met 320*300 px
  • touch screen met Always-on kleuren LCD
  • gewicht van 70 gram
  • 1.2 GHz Core processor
  • 4 GB opslagruimte

Amazfit staat bekend om haar uitzonderlijk lange baterijduur. Dat blijkt ook hier, na 1 keer opladen kan de smartwatch bij normaal gebruik 5 dagen zonder batterij. In slaapstand volgens de fabrikant zelfs 11 dagen.

Daarnaast is deze smartwatch tot 50 meter diepte waterdicht.

Amazfit Stratos kopen?

Voor nog geen 170 euro ben jij altijd sportief bij de tijd als je deze smartwatch in een van de grote webshops bestelt.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo