Alle vandaag gelanceerde Xiaomi producten op een rijtje

Xiaomi Mi Smart Power Strip

Xiaomi Mi Smart Power Strip

Nu de vijfde verjaardag van Xiaomi dichterbij komt, groeit de onrust onder fans. Xiaomi zelf gebruikt de periode handig om weer grote ogen te gooien: het introduceerde vandaag een vijftal nieuwe producten, onder andere een slimme weegschaal, een speciale versie van de Mi Note, een update voor de Mi TV 2 en een speciale stekkerdoos.

Nieuwe producten

De nieuwe producten komen zoals eerder gezegd op een interessant moment, namelijk 6 dagen voor de vijfde verjaardag van Xiaomi. De producten werden zonder al te veel poespas gelanceerd door CEO Lei Jun in een kleine zaal op het kantoor van Xiaomi.

55 inch Mi TV 2

Het eerste product dat getoond werd was een 55 inch Xiaomi Mi TV 2. De normale Mi TV 2 heeft een 49 inch 4K scherm, deze versie heeft een groter, 55 inch, scherm. Daarnaast is de televisie iets slanker geworden en zijn de speakers opnieuw ontworpen.

Alles over de update is te vinden op de Xiaomi Mi TV 2 pagina.

Xiaomi MI TV 2 55 inch

De 55 inch versie van de Xiaomi MI TV 2, inclusief opnieuw ontworpen speakers.

Redmi 2A

Enkele maanden geleden werd de Xiaomi Redmi 2 gelanceerd, Xiaomi’s nieuwste budgettelefoon die te koop is voor ongeveer €100. De telefoon heeft iets mindere specificaties, maar is in ruil daarvoor erg voordelig. Wie nog een beetje twijfelde over de specificaties hoeft dat nu niet meer te doen: de nieuwe Redmi 2A heeft een iets snellere processor dan zijn ‘normale’ broertje.

Alles over de update is te vinden op de Xiaomi Redmi pagina.

Mi Smart Scale

Met de Xiaomi Mi Band begaf Xiaomi zich in het sport segment, en het bedrijf breidt nu haar assortiment in deze categorie uit. Het introduceerde namelijk de Xiaomi Mi Smart Scale, een slimme weegschaal. Naast wegen en je BMI berekenen maakt de weegschaal ook verbinding met je smartphone en kun je je voortgang in gewicht over de afgelopen tijd zien.

Verdere specificaties en de prijs zijn op de Xiaomi Mi Smart Scale pagina te vinden.

Xiaomi Mi Smart Scale

Xiaomi Mi Smart Power Strip

De Xiaomi Mi Smart Power Strip klinkt niet heel spanned maar is dat eigenlijk wel: het is een speciale stekkerdoos. Naast stekkers kun je ook USB-kabels aansluiten op de stekkerdoos, zodat je je smartphone, tablet en accessoires gemakkelijk kunt opladen. De stekkerdoos heeft drie USB-aansluitingen en laadt extra snel op dankzij het speciale ‘2.1A quick charging system’. De stekkerdoos gaat 49RMB kosten, ongeveer €7,50.

Xiaomi Mi Smart Power Strip

Xiaomi Mi Note Pink edition

Het laatste product dat getoond werd is de Xiaomi Mi Note Pink edition. Deze smartphone is volgens Xiaomi bedoelt voor ‘moderne vrouwen die mode en tech in een willen combineren’. De telefoon is uitgevoerd in het lichtroze, en wordt geleverd met een Powerbank.

Alles lezen over de nieuwe Xiaomi Mi Note Pink edition.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo