5 Interessante AliExpress-deals voor Xiaomi Mi Fans #9

Scherpe deals bij AliExpress zijn soms lastig te vinden. Zeker wanneer je als Mi fan op zoek bent naar betrouwbare verkopers met veel goede reviews. Gelukkig hebben wij de zoekkunsten inmiddels onder de knie. Daarom selecteerde wij ook deze week weer vijf favoriete AliExpress-deals. Ben jij benieuwd?

1. AliExpress – topdeal: Xiaomi Redmi Airdots

Toen Xiaomi de aanval opende op de AirPods werden deze al snel gebakken lucht. De Xiaomi Redmi Airdots bieden je namelijk ook een set volledige draadloze oordopjes met ruisonderdrukking en lader annex bewaardoosje.

18,18 55,08

2. Xiaomi Pocophone F1 (Nederlands)

De Xiaomi Pocophone F1 doet zijn naam eer aan. Met 6 GB RAM werkgeheugen, Snapdragog 844 processor en speciale MIUI-schil over Android 9 Pie is dit toestel razendsnel in staat om jou de mooiste prestaties te leveren.

3. Xiaomi Bluetooth computer speakers

Deze boxen hebben een neutraal en minimalistisch design. Daarmee vallen ze op jouw bureau niet op en kunnen ze helemaal in dienst van het geluid staan. Dat hoor je want ieder detail klinkt kraakhelder. Moet je onverwachts een telefoongesprek aannemen? Geen punt, de mic en noice-cancelling zijn jouw betrouwbare partners

4. De Xiaomi Mi 8 Lite

Het grote scherm van 6,26 inch van deze Xiaomi Mi 8 Lite draagt zeker bij aan een prettig gebruik. Voeg daarbij 4 GB RAM werkgeheugen, 24 MP selfie-camera en 12 MP + 5 MP dual camera met allerlei AI-toepassingen om jouw foto’s en video’s optimaal te maken en het grote genieten kan beginnen!

5. Xiaomi Roborock S55 robot stofzuiger en dweil

Stel je voor, je hebt lekker het hele huis door de robotstofzuiger van Xiaomi aan kant laten maken, komt thuis en… moet gaan staan dweilen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom kun je via de app eerst deze zeer complete stofzuigerrobot aan het werk zetten. Als er geen stofje meer te vinden is laat je hem nog even nat dweilen. Das handig!

Nog meer aanbiedingen, coupons en kortingen?

Zodra wij een korting, coupon of andere aanbieding spotten, delen we deze natuurlijk graag! Daarom hebben we een speciale pagina waar je dagelijks nieuwe deals op kunt vinden. In Chinese webshops zijn ze gek op kortingscoupons en wij moeten toegeven: wij ook eigenlijk. Dus ook die delen we daar.

Bekijk nog meer Xiaomi-kortingen

Waar wacht je nog op? Ga naar de Xiaomi-aanbiedingen pagina!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo