5 Interessante AliExpress-deals voor Xiaomi Mi Fans #14

De Xiaomi deals op marktplaats AliExpress zijn makkelijk te vinden. Goedkoop blijkt echter duurkoop als de handelaar onbetrouwbaar is of het product een imitatie. Als Mi fans onder elkaar willen we je dat natuurlijk niet mee laten maken. Daarom gaan wij voor jou iedere week op zoek naar de leukste aanbiedingen van betrouwbare verkopers met goede reviews. Met onze keuze weet je dat je goede deals scoort bij betrouwbare verkopers op AliExpress. Deze week selecteerden we de volgende vijf deals.

1. AliExpress – 30 % deal: Xiaomi 70mai Draadloze Oplader

Handsfree bellen in de auto is een vanzelfsprekendheid. Een goede houder voor jouw smartphone is dan ook geen overbodige luxe. Zou het niet handig zijn als jij jouw smartphone (geschikt voor Qi) gelijk op kan laden? Met deze Xiaomi 70mai draadloze oplader is dat geen probleem. Natuurlijk ook erg handig voor tijdens vakanties, bijv. op de camping.

2. Xiaomi Mi A3

De Xiaomi Mi A3 is een van de meest populaire smartphones van dit moment. Dat is goed te begrijpen met een 4 GB RAM werkgeheugen, snapdragon 665 processor en drie camera’s, waarvan de grootste 48 MP bedraagt. Voor zo’n prijs koop je een meer dan goede prijs/kwaliteitsverhouding.

3. Xiaomi Roborock S55 robotstofzuiger en dweil

Deze Xiaomi Roborock S55 is een stofzuiger die zichzelf dwingt ieder hoekje voor je te stofzuigen. Daarbij heeft hij valbeveiliging en rijdt hij zelf naar zijn laadstation als de batterij bijna leeg is. Na het zuigen komt het dweilen, maar ook dat neemt deze handige en slimme huishoudhulp graag voor zijn rekening. Je kunt zelfs via de App instellen dat hij aan de slag gaat als je er niet bent. Zo kom je altijd in een schoon huis terug.

4. Xiaomi Redmi Note 7 op AliExpress

De Xiaomi Redmi Note 7 is ook uitgerust met een hoofdcamera van wel 48 MP, maar deze heeft ook een extreem grote batterij van 4.000 mAh. Een groot beeldscherm en elegante beeldverhouding maken van dit toestel een meer dan mooie aankoop voor het geld.

5. Xiaomi Aqara G2 Slimme bewakingscamera

Als je het hele huis slim wilt maken is het smart ecosysteem van Xiaomi een goede keuze. Niet in de laatste plaats omdat je zelf bepaalt welke elementen je koopt en wanneer je dat doet. Een goede beveiligingscamera is dan een must. Deze Xiaomi Aqara G2 maakt zowel overdag als in het donker scherpe opnames. Je kunt ze bovendien koppelen met slimme verlichting en andere apparatuur voor optimale beveiliging. Bovendien krijg je een signaal op de slimme App als er ingebroken wordt als je niet thuis bent.

Nog meer aanbiedingen, coupons en kortingen?

Zodra wij een korting, coupon of andere aanbieding spotten, delen we deze natuurlijk graag! Daarom hebben we een speciale pagina waar je dagelijks nieuwe deals op kunt vinden. In Chinese webshops zijn ze gek op kortingscoupons en wij moeten toegeven: wij ook eigenlijk. Dus ook die delen we daar.

Bekijk nog meer Xiaomi-kortingen

Waar wacht je nog op? Ga naar de Xiaomi-aanbiedingen pagina!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo