5 Interessante AliExpress-deals voor Xiaomi Mi Fans #11

Als deals op AliExpress wilt scoren is het belangrijk om te zoeken naar een betrouwbare verkoper met veel goede reviews. AliExpress is immers een marktplaats waar veel handelaren actief zijn. Wij zijn als Mi fans al heel vaak op AliExpress op zoek gegaan naar verkopers met goede reviews en mooie aanbiedingen. Daarom selecteren we voor jou deze week weer vijf mooie AliExpress-deals waar je op kunt vertrouwen. Dit is onze keuze.

1. AliExpress – 50% deal: Xiaomi Mijia DDPai Mini Dash Cam

Met deze Xiaomi Mijia DDPai Mini Dash Cam maak je in een handomdraai beelden van de voorzijde en achterzijde. Altijd handig bij natuurschoon of een dreigende situatie. Dankzij de Wifi-verbinding kun je de beelden direct naar jouw smartphone sturen. Zo heb je direct een back-up als er iets met de dash cam gebeurt. Met de parkeerstand kun je ook zien hoeveel ruimte je nog hebt. Handig!

2. Xiaomi Black Shark 2

Met de Xiaomi Black Shark was de eerste gaming smartphone een feit. Met de tweede generatie kun je echt overal gamen dankzij 8GB RAM werkgeheugen en gekoelde batterij. Zo voorkom je oververhitting. Bovendien heeft Xiaomi de latentie tot een minimum beperkt. Real life was nog nooit zo echt!

3. Xiaomi MI TV Box S 4K

Deze TV-box maakt van jouw TV een thuisbioscoop en streamingcenter in één. In 4K-beeldkwaliteit geniet je van Youtube-streams, Netflix en andere streamingdiensten. Natuurlijk kun je ook een enorme hoeveelheid TV-zenders bekijken. Google Assistent en Wifi zijn ingebouwd. Je hoeft het dus maar te vragen en Google geeft antwoord op de Mi Box S.

Lees ook: Review Xiaomi Mi Box S

55,21 78,87

4. Xiaomi Redmi Note 7A

Deze Xiaomi Redmi Note 7A is letterlijk tientjeswerk met deze deal. Voor die spotprijs krijg je een 5,45 inch Full HD scherm, gezichtsherkenning, 13 MP camera met AI-optimalisatie en extra grote batterij van 4000 mAh. En dat voor die prijs…

5. Xiaomi Mi Notebook Air 2019 bij AliExpress

Met de Xiaomi Mi Notebook Air 2019 trakteer je jezelf of jouw kinderen (voor het nieuwe schooljaar) op een krachtige laptop die beveiligd is met vingerafdrukslot. Windows10 is vooraf geïnstalleerd en het apparaat heeft Intel (i5-core) inside. Je kiest dus voor een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Nog meer aanbiedingen, coupons en kortingen?

Zodra wij een korting, coupon of andere aanbieding spotten, delen we deze natuurlijk graag! Daarom hebben we een speciale pagina waar je dagelijks nieuwe deals op kunt vinden. In Chinese webshops zijn ze gek op kortingscoupons en wij moeten toegeven: wij ook eigenlijk. Dus ook die delen we daar.

Bekijk nog meer Xiaomi-kortingen

Waar wacht je nog op? Ga naar de Xiaomi-aanbiedingen pagina!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo