5 Interessante AliExpress-deals voor Xiaomi Mi Fans #10

AliExpress biedt veel mooie deals, maar een betrouwbare verkoper met veel goede reviews is daarbij wel belangrijk. Zo voorkom je immers teleurstellingen. Als Mi fans onder elkaar doen wij graag het voorwerk. Het resultaat? Betrouwbare verkopers op AliExpress met goede reviews die jou ook deze week weer vijf mooie AliExpress-deals bieden. Ben jij nieuwsgierig? Dit zijn ze!

1. AliExpress – topdeal: Xiaomi Mi Band 4 Fitness tracker

Met de Xiaomi Mi Band 4 haal je overdag een sportief digitaal horloge in huis. Wanneer je gaat sporten verandert hij in de fitness tracker met veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding die momenteel te vinden is. Dankzij de Mi Fit App kun je de data direct gebruiken om jouw sportprestaties te optimaliseren.

2. Xiaomi Mi 9

De Xiaomi Mi 9 is het vlaggenschip dat Xiaomi dit jaar uitbracht. Dat merk je direct met 6 GB RAM werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit. Ook de razendsnelle processor en drievoudige camera zorgen ervoor dat je een premium smartphone in handen hebt.

3. Xiaomi MiaoMiao slimme E-INKT klok, temperatuur- en vochtigheidsmeter

Met deze mooie accessoire zie je direct hoe laat het is. Ook zie je in één oogopslag hoe de temperatuur en vochtigheidsgraad in huis zijn. Dankzij de slimme Bluetooth-connectie kun je hem koppelen aan bijvoorbeeld een slimme luchtververser om altijd een optimaal binnenklimaat te creëren.

4. Xiaomi Redmi Note 7

Met een 6,3 inch IPS LCD-scherm heb je alle ruimte om van de optimale camera-prestaties te genieten. Daar staat deze Xiaomi Redmi Note 7 namelijk om bekend. Ook de overige specificaties van deze telefoon, die als één van de beste van 2019 gekozen is, zullen je positief verbazen.

5. Xiaomi Roborock S55 robot stofzuiger en dweil

Deze lasergestuurde robot stofzuiger stippelt zelf zijn route uit en onthoudt alle moeilijke plekjes zelf. Dankzij sensoren weet hij waar hij extra zijn best moet doen. Als de stofzuiger klaar is haalt hij ook nog even een dweiltje door de keuken. Dit alles stel je makkelijk in met de app, dus zodra je thuis komt staat hij weer op zijn plekje in een blinkend en schoon huis.

Nog meer aanbiedingen, coupons en kortingen?

Zodra wij een korting, coupon of andere aanbieding spotten, delen we deze natuurlijk graag! Daarom hebben we een speciale pagina waar je dagelijks nieuwe deals op kunt vinden. In Chinese webshops zijn ze gek op kortingscoupons en wij moeten toegeven: wij ook eigenlijk. Dus ook die delen we daar.

Bekijk nog meer Xiaomi-kortingen

Waar wacht je nog op? Ga naar de Xiaomi-aanbiedingen pagina!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo