Actie: win een Xiaomi Dashcam camera!

Actie win een Xiaomi Dashcam camera!

Actie win een Xiaomi Dashcam camera!

In samenwerking met Gearbest mogen we een Xiaomi Dashcam camera voor in de auto weggeven. De camera filmt wat er voor je auto gebeurt, en waarschuwt je bij gevaar. Meedoen aan de actie is simpel, je hoeft slechts twee Facebook-pagina’s te liken.

Win een Xiaomi Dashcam camera

Om kans te maken op de Xiaomi Dashcam dien je de Gearbest Smartphones Facebook-pagina en de Xiaomikopen.nl Facebook-pagina te liken. Dat kun je doen via onderstaande knoppen. Vergeet ook niet het bericht op Facebook te delen, pas dan maak je kans op de prijs.

Xiaomi Dashcam

De Xiaomi Dashcam camera werd gelanceerd na een succesvolle crowdfunding actie. De camera monteer je aan de binnenkant van de voorruit van je auto. Zodra je gaat rijden filmt de camera wat er voor je op de weg gebeurt. Dat kan handig zijn voor de verzekering. De camera wist automatisch beelden zodra je stopt met rijden, tenzij je aangeeft dat je ze wilt bewaren.

Waarschuwing bij gevaar

Handig aan de Xiaomi Dashcam zijn de extra features. Zo kan de dashcam je waarschuwen als je uit je rijbaan dreigt te raken. Ook waarschuwt de camera je als je te dicht op je voorganger rijdt. Mocht je bij een ongeluk betrokken raken, dan schakelt de camera uit zichzelf de hulpdiensten in.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo