Achterkant Xiaomi Mi Pad 3 online verschenen in verschillende kleuren

Xiaomi Mi Pad 3

Xiaomi Mi Pad 3Xiaomi lijkt altijd bezig te zijn met vernieuwde versies van gelanceerde, en soms nog niet gelanceerde, producten. Volgens de laatste berichten zou de Xiaomi Mi Pad 3 ergens in april moeten verschijnen samen met de Xiaomi Mi 6. Meestal ontstaat er een explosie van geruchten en gelekte renders, naarmate de lanceringsdatum van een gewild toestel nadert. Dit geldt ook voor de Mi Pad 3. Recentelijk verscheen er een foto online van de achterbehuizing van de tablet. Liefhebbers van variatie zullen blij zijn, want op de foto is de achterkant te zien in vier verschillende kleuren.

Xiaomi Mi Pad 3 beschikbaar in goud, zilver, rood en zwart

De gelekte foto is afkomstig via Weibo en toont vier achter componenten van de Xiaomi Mi Pad 3 naast elkaar. Het lijkt erop dat het toestel beschikbaar zal zijn in de kleuren goud, zilver, rood en zwart. De zwarte hoes lijkt iets extra’s te hebben ten opzichte van de andere kleuren. Wat het precies is, is niet duidelijk. Er lijken ribbels te zijn aan de binnenkant van de behuizing.

Twee versies  in verschillende groottes

Naast de vier kleuren zou de Mi Pad 3 ook beschikbaar zijn in twee verschillende varianten. Er zou een versie zijn met een 7.9 inch display, welke op Android Nougat zou draaien. Daarnaast zou er ook een model zijn met een 9.7 inch display en Windows 10 als besturingssysteem. Eerder lekten de specificaties voor de derde generatie Mi Pad al uit. Hieruit bleek onder andere dat beide formaten 4GB werkgeheugen krijgen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo