‘Xiaomi Mi Mix 2S krijgt flinke accu en Android 8.0 Oreo’

Xiaomi Mi Mix 2s het verwachte scherm-ontwerp

Eerder berichtten we al over de geruchten die de ronde doen over de Mi Mix 2S. Nu de release steeds dichterbij komt, worden die geruchten steeds sterker. Er zijn nieuwe details naar buiten gekomen in het geruchtencircuit over onder andere de Android-versie en de accu.

Android 8.0 Oreo en grote accu

De geruchten over de wereldprimeur van toepassing van de Snapdragon 845 processor worden nog een keer bevestigd. Daarnaast krijgt deze telefoon ook een westerse naam, ‘Polaris’. Waar de releases (zoals eerder deze week de Redmi 5 Note Pro) tot nu toe gebaseerd zijn op Android 7.0 Nougat wordt dit toestel direct voorzien van Android 8.0 Oreo. Dit betekent dat deze toestellen ook geschikt zijn voor project Treble, waardoor je makkelijker apps kunt gebruiken en bouwen.

Daarnaast zien we meer info over de accucapaciteit van de Mi Mix 2S. Deze zal een inhoud krijgen van 3400 mAh en dat is relatief groot als we kijken naar de concurrentie. In een eerder gerucht zagen we een accu van 4000 mAh voorbij komen. Alhoewel de bron van de 3400 mAh betrouwbaar lijkt, weten we pas bij de lancering wat de daadwerkelijke capaciteit zal zijn.

Om de camera nog meer te optimaliseren blijkt uit de update van de Xiomi Mi Mix 2s dat de telefoon wordt voorzien van de Sony’s IMX363 camera sensor.

Xiaomi Mi Mix 2S kopen

Helaas is nog steeds niet exact bekend wanneer en voor hoeveel deze telefoon te koop zal zijn. Om nog maar eens een gerucht te noemen, eind februari wordt gefluisterd…

Heb jij je nog niet opgegeven, maar wil je graag een seintje ontvangen als de Xiaomi MI Mix 2S beschikbaar is? Geef je dan snel en zonder verdere verplichtingen op!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_08279″][/cp_slide_in]

Via: XDA

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo